Συστάθηκε νέα εταιρεία!

1

Μετά από την πώληση της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.» στον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να βγάλει στον αέρα το Open, ο Φίλιππος Βρυώνης έχει κάνει μέχρι τώρα δύο ακόμη προσπάθειες για να αποκτήσει άμεσα ή έμμεσα πρόσβαση στη μικρή οθόνη των τηλεθεατών όλης της Χώρας. 

Αρχικά κατέθεσε αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας στον (δεύτερο) διαγωνισμό που έλαβε χώρα στις αρχές του 2018 με την «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», η οποία ,όμως, «κόπηκε» από τη διαδικασία.  Και στη συνέχεια ανέπτυξε δίκτυο με πολλά «μικρά Epsilon» τοπικής εμβέλειας, με αποτέλεσμα πέρυσι το ΕΣΡ να επιβάλλει βαρύτατα πρόστιμα στα συνεργαζόμενα κανάλια, για «παράνομη δικτύωση».

Πριν από μια εβδομάδα ,λοιπόν, στις 25 Απριλίου, συστάθηκε η εταιρεία ,«Ραδιοτηλεοπτική Τηλεόραση Μονοπρόσωπη Α.Ε.», με επωνυμία-παραλλαγή της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.» του Open και του πρώτου Epsilon. Στο καταστατικό της αναφέρει πως έχει ως σκοπό, μεταξύ άλλων, τις «υπηρεσίες δικτύου τηλεόρασης εθνικής εμβέλειας, εκτός από τις δραστηριότητες εμπορικού χαρακτήρα». Ως έδρα φαίνεται η οδός στα Μελίσσια όπου στεγάζονται κι άλλες εταιρείες συμφερόντων Βρυώνη και Φουρθιώτη, όπως ο Party 104.  Το αρχικό της κεφάλαιο είναι 50 χιλιάδες ευρώ μετρητά και διάρκειας 50 ετών.Ως μοναδική ιδιοκτήτρια της «Ραδιοτηλεοπτική Τηλεόραση» εμφανίζεται μια επιχειρηματίας από τη... Γεωργία, η οποία έχει δηλώσει ως τόπο κατοικίας της τα ίδια γραφεία στα Μελίσσια.

 Πρόσφατα ο γνωστός επιχειρηματίας επανέφερε πλήρως το Epsilon, αυτή τη φορά ως περιφερειακό κανάλι εντός Αττικής, εμπλουτίζοντάς το με εκπομπές. Όσον αφορά τις νέες άδειες στην τηλεόραση, υπάρχει ήδη μια «ορφανή» πανελλαδικής εμβέλειας από τον διαγωνισμό του 2018, ενώ δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμα οι θεματικές για πανελλαδική κάλυψη και οι τοπικής εμβέλειας.

E-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ορφανή άδεια όταν έρθει η ώρα είναι για το Κόκκαλη. Τώρα το τι ονειρεύεται ο καθένας είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !