Ποσειδώνας Γιαννοπουλος:«Αν έλεγε ο Λιάγκας αυτό που είπε για μένα ο Μουτσινάς θα ζήταγαν το κρέμασμά του στο Σύνταγμα»

Την απάντησή του στον Νίκο Μουτσινά έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχετικά με τα σχόλια του πρώτου στην εκπομπή του. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έπαιξε στην "Χρυσή τηλεόραση" ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και στιχουργού στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Μετά την προβολή του ο ίδιος αναρωτήθηκε κατά πόσο χρειάζεται όλοι οι άνθρωποι να εκφράζουν τη γνώμη τους. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε στο znews, με τα λόγια του να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα:

 «Καλώς ή κακώς, θεωρούμαι γνώστης και ειδικός σε κάποια πράγματα και μου ζητάνε συνεντεύξεις εδώ και 30 χρόνια, υποθέτω επειδή κάποιοι ενδιαφέρονται για τις απόψεις μου. Σε αυτές, όταν μιλάω περί καλλιτεχνικών και μιντιακών θεμάτων, αναφέρομαι πάντα στην καλλιτεχνική ή την επαγγελματική υπόσταση των προσώπων που σχολιάζω. Δεν θίγω ποτέ κάποιον επί προσωπικού. Δεν σχολιάζω ποτέ αν κάποιος είναι «καλός» ή «κακός». «Ωραίος» ή «άσχημος». «Καλοντυμένος» ή «κακοντυμένος». Σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις μου, ή ο τρόπος που τις εκφράζω, ή η φάτσα μου, μπορεί απλά να προσπερνάει και τις απόψεις μου και εμένα. Το να με λέει όμως επανειλημμένα -εμμέσως πλην σαφώς- «σκληρό» ή «κακό» άνθρωπο στην εκπομπή του χωρίς ουσιαστικά να με ξέρει σε προσωπικό επίπεδο, κρίνοντας με από μία συνέντευξη 5 ή 10 λεπτών, είναι τουλάχιστον επιπόλαιο.

Το να αναρωτιέται επιπλέον δημόσια αν “πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις” μου φαίνεται αντιδημοκρατικό, όταν εμπλέκει δε σε αυτό και το live κοινό, μου φαίνεται και επικίνδυνο. Αν έλεγε κάτι τέτοιο δημόσια ο Γιώργος Λιάγκας θα ζήταγαν το κρέμασμά του στο Σύνταγμα».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Δεν θίγει κανέναν λέει ο υποκριτής και τους χαρακτηρίζει όλους ατάλαντους, υπερεκτιμημένους και πολλά άλλα. Ότι να ναι..