Παραμένει στη θέση του!


Συνεχίζει στον ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή της ΕΡΤ ο Χρήστος Μονιάκης καθώς αναρτήθηκε στην Διαύγεια η απόφαση της ανανέωσης της θητείας του για 1 χρόνο ακόμη. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο που αναρτήθηκε, την Πέμπτη, 30 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ όπου και αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της σύμβασης του Χρήστου Μονιάκη «στη θέση του Προϊσταμένου της Εμπορικής Διεύθυνσης της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ ΑΕ, για ένα (1) έτος, ήτοι από 07.05.2020 έως και 06.05.2021». 

Ο Χρήστος Μονιάκης ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ από τον Μάιο του 2018 όταν και ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή Γεννήθηκε το 1964. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και κάτοχος ΜΒΑ. 

Εργάστηκε σαν εμπορικός διευθυντής και διευθυντής πωλήσεων και marketing στο χώρο της αγοράς αυτοκινήτου, στον τραπεζικό κλάδο αλλά και στο ραδιόφωνο. Έχει συμμετάσχει ενεργά στη τοπική αυτοδιοίκηση, σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, σε συλλόγους γονέων και σε σχολικές επιτροπές.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια