Εσωτερικές προαγωγές!

0

Μετά από διάστημα αρκετών χρόνων, το ΒΗΜΑ επέστρεψε στην ανάδειξη στελεχών σε επιτελικές θέσεις από το εσωτερικό της εφημερίδας. Τα προηγούμενα χρόνια τόσο ο Σταύρος Ψυχάρης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια είχαν επιλέξει να τοποθετούν στις θέσεις των διευθυντών και διευθυντών σύνταξης άτομα εκτός της εφημερίδας, ενώ, επίσης, στο ίδιο διάστημα είχε μείνει κενή η θέση του αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ του Βήματος. 

Αυτή η κατάσταση είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις γενικότερα, αλλά και όπως είναι ευνόητο προβλήματα και τριβές στο εσωτερικό του πιο «βαριού» ίσως ονόματος στον χώρο του ελληνικού Τύπου ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα. Έτσι ,είχαν αποφασιστεί δομικές αλλαγές στο ΒΗΜΑ οι οποίες και ολοκληρώθηκαν. Αυτήν τη φορά το σύνολο των ατόμων που αναλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις προέρχονται από το εσωτερικό της εφημερίδας με πολλά χρόνια γόνιμης παρουσίας σε αυτήν. 

Ο Αντώνης Καρακούσης παραμένει διευθυντής της εφημερίδας και τις θέσεις των διευθυντών σύνταξης αναλαμβάνουν ο Ζώης Τσώλης, επί πολλά έτη αρχισυντάκτης οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα, και η Δήμητρα Κρουστάλλη που βρίσκεται στο πολιτικό ρεπορτάζ του Βήματος περίπου μια 20ετία, καλύπτοντας κυρίως το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο διπλωματικός συντάκτης του Βήματος, Άγγελος Αθανασόπουλος, που έχει στο ενεργητικό του τα τελευταία χρόνια πολλές σημαντικές αποκαλύψεις και συνεντεύξεις, ενώ πρόσφατα βραβεύθηκε από το Ίδρυμα Μπότση για την επιτυχή δημοσιογραφική του πορεία. Ενώ η Μαργαρίτα Σφέτσα,  εκτός από τη διεύθυνση του ΒΗΜΑgazino, ανέλαβε και την ευθύνη του πολιτιστικού.

Πηγή: Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !