Ξεφεύγει ο Οικονομόπουλος! «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός.»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στον Ρυθμό και τη Μαρία Γεωργάκαινα, μίλησε μεταξύ άλλων για την Εκκλησία, τη Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό.

«Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι ή γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να πάνε να προσευχηθούν στην Εκκλησία, να ανάψουν ένα κερί. Ο κόσμος θα κολλήσει κορωνοϊό στην Εκκλησία, αλλά στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λύσεις υπάρχουν για όλα, δεν υπάρχει λύση για τον Χριστό; Μέσα από τη Θεία Κοινωνία παίρνουμε τον Χριστό πραγματικά μέσα μας.

Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός. Ποια είναι η χειρότερη κολλητική αρρώστια; Εγώ θα το έκανα», είπε μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο τύπος το έχει καμένο απο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασικό στυλάκι Έλληνα, μαγκα, ορθοδοξου, ''ντόμπρου'', πατριώτη κτλ κτλ

    Δυστυχώς κοινωνικοπολιτικά τα τελευταία χρόνια πάμε πίσω, πολύ πίσω. Όχι μονο εμείς δηλαδή...γενικά ο δυτικός κόσμος από Αμερική μέχρι Ελλάδα έχει μπει σε ένα μαζικό ''εμπρός πίσω''. Ένα μεγάλο...Κολοκοτρωνίτσι ο κόσμος μας!

    Αν είσαι προοδευτικός άνθρωπος σύντομα θα φοβάσαι και να μιλήσεις...

    Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα λέει. Μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχληθήκατε όλοι τόσο πολύ. Φαίνεται στην Ελλάδα πρέπει να λες ψέματα ή όσα θέλει να ακούσει ο κόσμος για να σε συμπαθήσει.. Αν πεις την γνώμη σου χωρίς να σε νοιάζουν οι επιπτώσεις, τότε θα σε δικάσουν... Ελλάδα 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιωμα του και δεν καταλαβαινω γιατι τετοια λογοκρισια;Και η Σολωμου ειπε το ιδιο.Και στην τελικη οι πιθανοτητες να κολλησεις απο καποιον που κοινωνησε και απο καποιον που ταξιδεψε εξω και ισως εχει τον ιο,ειναι ίδιες.Να απαγορευτουν και τα ταξιδια λοιπον.Δεν εχει λογικη αυτο που λετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !