Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η όμορφη αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Χρήστος Παναγούλης
0
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο του GNTM, ωστόσο στο Star έχουν βρει ήδη το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Ο λόγος για την Ροζάνα Γεωργίου, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που έχει βγάλει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές συνεργασίες στον χώρο της μόδας διεθνώς.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Ροζάνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου του 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που ξεκίνησε το μοντελινγκ στα 17 και μέχρι τα 21 της κατάφερε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στο κόσμο. Hermes, Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil SanderAlexander McQueen, είναι μερικοί από τους οίκους για τους οποίους έχει εργαστεί.

Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα, επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο για την παγκόσμια καμπάνια της Louis Vuitton, ποζάροντας στον φακό του Steven Meisel. «Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα. Πριν από περίπου τρεις μήνες με ενημέρωσαν πως με έχουν προεπιλέξει για την καμπάνια του Louis Vuitton. Εντός μερικών ημερών με ενημέρωσαν ότι η επιλογή μου ήταν επίσημη και οριστική. Έτσι ύστερα από μία εβδομάδα βρέθηκα να φωτογραφίζομαι σε ένα στούντιο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από τον Steven Meisel με τα ρούχα του Louis Vuitton. Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωνε τότε το νεαρό μοντέλο.











Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !