Όλες οι αλλαγές στην σύνθεση των πάνελ την επόμενη σεζόν

Χρήστος Παναγούλης
0

Αρκετές αλλαγές θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στις συνθέσεις των πάνελ των ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο newspistol, αυτά είναι τα πρόσωπα που αναμένεται να μετακινηθούν.

Ξεκινάμε από τον ALPHA, που είναι δεδομένο ότι θα έχουμε αλλαγές στην σύνθεση του «Happy Day» με την Τίνα Μεσσαροπούλου να είναι η μόνη που μένει στην θέση της.Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος επίσης θα έχει παρουσία στην εκπομπή ίσως λίγο μικρότερη σε σχέση με φέτος, ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ η Μαρία Αντωνά και ο Κώστας Φραγκολιάς θα ενημερωθούν για την συνέχιση η μη της συνεργασίας τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Πάντως οι σχέσεις όλης της ομάδας είναι άψογες και οι όποιες αλλαγές θα έχουν να κάνουν με την ανανέωση της εκπομπής μιας και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Το «Καλύτερα δεν γίνεται» είναι επίσης μια εκπομπή του ΣΚ που θα έχει πολλές αλλαγές. Χατζηδάκης, Πετρόγιαννη και Βαλαβάνη δε θα είναι στο πάνελ της εκπομπής, με την τελευταία να πηγαίνει προς Open και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου θα βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Κώστας Τσουρός μένει στην εκπομπή εκτός απροόπτου. Πάμε στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου που επίσης θα έχουμε 1-2 αλλαγές. Εκτός από την άφιξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που σημαίνει ότι παραμένει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δεν φαίνεται να συνεχίζει η Ελένη Βουλγαράκη. Αμετακίνητος στην θέση του παραμένει ο Παύλος Σταματόπουλος. Στην Κατερίνα Καινούργιου θα δούμε και καινούργιο σκηνικό και αλλαγή στην σύνθεση του πάνελ. Μέχρι στιγμής, σίγουρα μένουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1, η Φαίη χρειάζεται αλλαγές και θα τις έχει, τόσο μπροστά όσο πίσω από τις κάμερες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέος μένει 100% και όλα δείχνουν ότι ο Άρης Καβατζίκης δε θα είναι στο πάνελ του χρόνου, αλλά ίσως κρατήσει μια συνεργασία με την εκπομπή με έναν τρόπο που θα βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Το μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη αποτελεί ερωτηματικό, ενώ πρόκειται να συζητήσει με το κανάλι μέσα στις επόμενες μέρες. Το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη έχει πέσει επίσης στο τραπέζι για να ενταχθεί στην εκπομπή την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν η Κατερίνα θα αποφασίσει να κάνει καλοκαιρινή εκπομπή στο OPΕΝ ή θα προτιμήσει να επιστρέψει στον ΑΝΤ1. Στους «ΚΟΥ ΚΟΥ» από την άλλη δε φαίνεται να έχουμε αλλαγή, μιας και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !