Νίκη Λυμπεράκη: «Η εγκυμοσύνη δεν είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας»


Στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε συνέντευξη η Νίκη Λυμπεράκη, αποκαλύπτοντας πολλές πληροφορίες για την ζωή της που δεν ξέραμε.

Γεννήθηκα πριν από 38 χρόνια στην Αθήνα. Δηλώνω υπερήφανη Λευκαδίτισσα 100%. Είχα την τύχη να μεγαλώσω με λίγα από αυτά που μετριούνται και με άπειρα από εκείνα τα σπουδαιότερα που δεν ζυγίζονται στη ζωή μας. Πήρα πολλή αγάπη και έμαθα από παιδάκι και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αυτό το διάστημα με βρίσκει σε φάση πρωτόγνωρη. Προσεχώς μαμά λοιπόν, με κοιλιά φουσκωμένη, με χαρά μεγάλη για το μωρό μας, που έρχεται το καλοκαίρι, με αρκετό άγχος για τον κορονοϊό και με ανυπομονησία για τη νέα φάση της ζωής μας. Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι' αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!

Ονειρεύομαι μόνο πράγματα εκτός δουλειάς. Ταξίδια, στιγμές, χαρές και γέλια με τους αγαπημένους μου για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως και μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής στο μέλλον, που να εξασφαλίζει όμως και τα προς το ζην. Δύσκολο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια