Ο Πάρης Σκαρτσολιάς αποκαλύπτει: ''Στο ΚΑΦΕ μπαίνει η...''


Η τηλεοπτική επιστροφή σου σηματοδοτήθηκε με μια σειρά ,“Το Καφέ της Χαράς”, από την οποία σε είχαμε γνωρίσει πριν από 15 χρόνια. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;  
«Η πρόταση ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που μόλις τελείωνα τη σχολή, και ήταν ιδανική. Βέβαια, είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει και πιο παλιά, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αλλά εγώ το περίμενα πώς και πώς, γιατί από αυτή τη σειρά ξεκίνησα. Τα συναισθήματα, φυσικά, είναι τρομερά δυνατά».

Και “Το Καφέ της Χαράς” επέστρεψε και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης…  
«Ευτυχώς! Από όταν διαβάσαμε τα σενάριο του πρώτου επεισοδίου, μας άρεσε πάρα πολύ από πλευράς γραφής. Αλλά, πέραν αυτού, είδαμε ότι το χειρίστηκαν με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο οι σεναριογράφοι μας, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Συγκεκριμένα, κράτησαν πάρα πολλά στοιχεία από την αρχική εκδοχή της σειράς, που οφείλονταν στην επιτυχία που σημείωσε, και ταυτόχρονα δημιούργησαν έναν καινούργιο κόσμο. Προσωπικά, μου άρεσε αυτό και πίστευα ότι θα πάει πολύ καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ».

Τι να περιμένουμε να δούμε στα καινούργια επεισόδια της σειράς, όταν επιστρέψει, καλώς εχόντων των πραγμάτων;  
«Το μόνο που μπορώ να σου πω στην παρούσα φάση είναι ότι θα γίνουν διάφορες ανατροπές που, πραγματικά, δεν περιμένει ο κόσμος. Ακόμη, θα μπει και η… μοίρα στο παιχνίδι, γιατί θα γίνουν πράγματα που δεν τα ελέγχουν οι άνθρωποι».

Ο Πάρης  Σκαρτσολιάς, ο Μανωλάκης από το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, μίλησε στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το TV O' CLOCK.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια