Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο «Σημείο Συνάντησης»;

Χρήστος Παναγούλης
0

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 23:15

Eπεισόδιο 16ο: «Χριστίνα Αλεξανιάν – Ευανθία Ρεμπούτσικα»

Η δημοφιλής ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν και η κορυφαία μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα μάς ταξιδεύουν στο χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή μέσα από μία εκ βαθέων συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 23:15.

Οι δύο γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά, με σκοπό να γνωρίσει η μία την άλλη καλύτερα, καθώς και για να επανασυστηθούν μ' έναν νέο τρόπο στο κοινό. Η Ευανθία μιλάει για το πώς η ενασχόληση με τη μουσική και το βιολί τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποια προσωπικά της προβλήματα, περιγράφει τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής με τα αδέρφια της ως «Κουαρτέτο Αδερφών Ρεμπούτσικα», τη σχέση της με το κοινό και φυσικά αναφέρει τι θυμάται πιο έντονα από την ταινία-ορόσημο στην καριέρα της «Πολίτικη Κουζίνα».

Η Χριστίνα μιλάει για την επιτυχία που συναντά τα τελευταία χρόνια ο θεατρικός της μονόλογος «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», όπου πέρα από την ερμηνεία κρατά τα ηνία και στη σκηνοθεσία, τον τρόπο που την επηρέασε στην ενήλικη ζωή της η καταγωγή των γονιών της από την Αρμενία και την Καππαδοκία, την αναγνωρισιμότητα, το remake της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής» αλλά και για όλα εκείνα που αναζητεί σήμερα στις φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις της.

Δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, η Χριστίνα Αλεξανιάν, με ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, πολυβραβευμένη εντός και εκτός συνόρων για το μουσικό της έργο, μοιράζονται μαζί μας σημαντικές τους στιγμές, ομοιότητες και διαφορές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !