Επιστρέφουν με νέα σειρά Ρήγας-ΑποστόλουΣτην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη μίλησε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο δημοφιλής σεναριογράφος αναφέρθηκε στην επαναφορά της φιλικής και επαγγελματικής του σχέσης με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

“Πριν 4 μήνες κάναμε μια κουβέντα. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σα να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει” σημείωσε με ειλικρίνεια ο Δημήτρης Αποστόλου στο Πρωινού προσθέτοντας “από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας”.

“Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά, δεν τα συζητήσαμε… Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε 5 χρόνια. Καθίσαμε κάτω, φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται “Η τούρτα της μαμάς”. Μάλλον θα βγει προς Γενάρη μεριά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι” πρόσθεσε ο γνωστός σεναριογράφος. Παράλληλα, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφές με το Mega προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνέχισης του σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια