Κατερίνα Ζαρίφη για την εποχή του «Πρωινού Καφέ»:«Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27%»

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν στο “Σημείο συνάντησης”, το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εποχή που είχε τον πρώτο ρόλο στον “Πρωινό Καφέ” όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε πως “αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθησει. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ημασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

“Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια