ΑΝΤ1: Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ για τον κορονοϊό

Χρήστος Παναγούλης
1

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Έλληνες σε Ευρωπαϊκή Καραντίνα».

Το VICE ζήτησε από Έλληνες της Ευρώπης να μας μεταφέρουν τη δική τους πραγματικότητα, καθώς και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στη χώρα όπου ζουν, λόγω της πανδημίας. Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους, πώς λειτουργούν σε σχέση με τη δουλειά τους, αλλά και πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος στα μέτρα που έχουν ληφθεί στην πόλη τους; Επίσης, ποιες είναι οι δυσκολίες (οικονομικές, κοινωνικές, υγειονομικές) που αντιμετωπίζουν στη χώρα όπου ζουν και κυρίως, έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα υγείας ή όχι; Τέλος, μας αφηγήθηκαν ποιο γεγονός θα θυμούνται για πάντα λόγω αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βίωσαν εξαιτίας του ιού και των περιοριστικών μέτρων.

Χώρες-πόλεις που θα επισκεφθούμε διαδικτυακά: Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ισπανία (Βαρκελώνη, Αλκούεσκαρ), Γαλλία (Σερζύ, Νανσύ), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Γερμανία (Βερολίνο), Βέλγιο (Βρυξέλλες), Φινλανδία (Ελσίνκι), Σουηδία (Στοκχόλμη), Αυστρία (Ίνσμπρουκ), Ιταλία (Μιλάνο), Ιρλανδία (Μπέλφαστ).

VICE SPECIALS – Δευτέρα 11 Mαΐου 2020 στη 01.30 στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !