Τηλεοπτική ανατροπή! Στην πρωινή ζώνη η Λασκαράκη και στο 12-2 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Πρώτο το Πρωινό και ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει ότι η Βάσω Λασκαράκη θα είναι την επόμενη σεζόν στον ALPHA και θα παρουσιάσει εκπομπή, όμως υπήρχε η πιθανότητα η εκπομπή της να μην είναι 1 έως 3 το μεσημέρι δηλαδή την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ελένης.

Ο Άρης Καβατζίκης είχε πει στην εκπομπή του: «Υπάρχει διάθεση και από τη Βάσω και από τον σταθμό… δεν έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις, δεν είναι μόνο οικονομικά. Θεωρώ ότι πρέπει να διευθετηθεί και η ζώνη… Θα μας εκπλήξει η ζώνη της Βάσως δηλαδή δε θα είναι 1 με 3 το μεσημέρι, αλλά ίσως να είναι νωρίτερα, να είναι 12:10 με 2…»!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Βάσω Λασκαράκη θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10 έως 12, δηλαδή θα παίρνει πάσα από το "Happy Day" και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια θα ακολουθεί μία νέα εκπομπή που θα έχει διάρκεια δύο ώρες 12 έως 2 και θα την παρουσιάζει η…. Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι γυναικεία υπόθεση η πρωινή ζώνη του Alpha έως και το μεσημέρι!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή στον αλφα θέλουν να κάνουν ένα back2back με τσιμτσιλη, μελετη, λασκαρακη, ηλιάνα και αντελινα; Τολμηρό. Θα πρέπει να έχουν τελείως διαφορετικό περιεχόμενο η μία από την άλλη για να μπορέσει να σταθεί όλο αυτό.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Και αν είναι έτσι που πηγαίνει η Μελέτη? Στο 2-4? Και η Αντελινα? Στο 4-5? Δεν θεωρώ ότι θα του βγει του Αλφα να έχει 4 συνεχόμενα γυναικεία μαγκαζίνο. Ο τηλεθεατής θέλει ποικιλία. Το ειχαμε δει άλλωστε και πριν 3 χρόνια που είχε 3 back-to-back τηλεπαιχνίδια στην μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη με Τσολάκη-Καρύδη-Φερεντίνο.