Ο ΑΝΤ1 το επεξεργαζόταν, στον ALPHA θα το δούμε! Το The Bachelor έρχεται στην Ελλάδα...

Το ριάλιτι "The Bachelor" ήταν ένα πρόγραμμα που επεξεργαζόταν να βγάλει ο ΑΝΤ1 την Άνοιξη του 2018 επί εποχής Γιάννη Λάτσιου. Μάλιστα, είχε γίνει πρόταση και στον Ντάνο (Γιώργο Αγγελόπουλο), ώστε να γίνει ο πολυπόθητος εργένης που θα τον διεκδικήσουν οι υποψήφιες κοπέλες. Το φορμάτ αυτό θα το δούμε τελικά στην τηλεόραση και μάλιστα από τον ALPHA την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του σταθμού:

Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη; Νιώθεις έτοιμη να ερωτευτείς; Το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα. The Bachelor…

Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν  την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Ζήσε την πιο ρομαντική… περιπέτεια! Γνώρισε τον σύντροφο της ζωής σου! Δήλωσε συμμετοχή στο www.thebachelor.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια