ΑΝΤ1: Σκέψεις για 3ο κύκλο στη «Φριτέζα» και αλλαγή ώρας για τις «Μέλισσες»Σχέδια για την επόμενη σεζόν καταστρώνει ο ΑΝΤ1 όσον αφορά την prime time.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life", το κανάλι εξετάζει σοβαρά να αλλάξουν προβολής οι "Άγριες Μέλισσες" και να μετακινηθούν στο slot 10-11, δηλαδή κατά μία νωρίτερα.

Παράλληλα, εξετάζονται δύο νέες κωμικές σειρές, μία εκ των οποίων εόναι το ισπανικό "La Famiglia'. Προβληματισμός υπάρχει για το "Πέτα τη Φριτέζα", όσον αφορά αν θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η "Φριτέζα" να πάρει "πράσινο φως" και για την επόμενη σεζόν, αν όχι για όλη τη χρονιά, έως τα Χριστούγεννα. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3η σεζον σειρα με μονοψηφια αυτο δεν εχει ξανασυμβει στα χρονικα
Ο χρήστης TV είπε…
Μεγα λαθος να συνεχίσει το πετά την φριτεζα γιατι ειναι σειρα που δεν ξεπερνά το 15% και με την επιστροφή της θα κανει σιγουρα ακομα χαμηλότερα οπως το ελα στην θεση μου γιατι δεν εχει μεγαλη αναμονή κοινού όπως έχουν οι μέλισσες και του χρόνου αν κάνει σειρές και το mega μαζι με τα reality δεν θα ξεπερνά το 10% αυτο πιστεύω εγω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν μια σειρά έχει επιχορηγηθεί με 369.692 ΕΥΡΩ όλα μπορούν να συμβούν. Να μην ξεχνάμε ότι στη συγκεκριμένη σειρά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο συγγενής πολιτικού προσώπου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιον εννοεις?(περιέγραψε τον,χωρίς ονοματα)