Ξεπερνά κάθε προσδοκία το NETFLIX!

0

Κι ενώ όλοι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, και οι περισσότεροι βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται, δεν συμβαίνει το ίδιο με την εταιρεία Netflix, η οποία βλέπει τα έσοδά της ολοένα και να αυξάνονται. Όπως είναι λογικό, ο κόσμος από το σπίτι ,μεταξύ άλλων παρακολουθεί Netflix πολύ συχνότερα από ό,τι πριν, ενώ πολλοί επέλεξαν εν μέσω καραντίνας να γίνουν συνδρομητές στη διάσημη πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του έτους,δηλαδή λίγο πριν από το ξέσπασμα της επιδημίας, αυξήθηκαν κατά 15,8 εκατομμύρια οι συνδρομητές. Συνεπώς, αγγίζουν πλέον τους 183 εκατομμύρια συνδρομητές διεθνώς. Το μεγαλύτερο μέρος των νέων συνδρομητών, περίπου 4,4 εκατομμύρια, προήλθε από την Ευρώπη, ενώ 2,3 εκατομμύρια από ΗΠΑ και Καναδά.

Όσον αφορά τα έσοδα; Κρατηθείτε γιατί τα ποσά είναι πολύ μεγάλα! Το πρώτο τρίμηνο του έτους τα έσοδα έφθασαν τα 5,76 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή αύξηση 27% σχετικά με την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα κέρδη σχεδόν διπλασιάσθηκαν στα 709 εκατομμύρια δολάρια, από 344 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Βέβαια, πολλές παραγωγές έχουν σταματήσει ή δεν έχουν καν ξεκινήσει λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η προβολή που είχε προγραμματιστεί για κάποιες ταινίες και σειρές να έχει πάρει αναβολή, όπως για παράδειγμα η επιτυχημένη Ισπανική σειρά ,Elite, που αναμένεται ο 4ος και 5ος κύκλος, αλλά και πολλές άλλες.  Φυσικά, υπάρχει νέο περιεχόμενο το οποίο πρόλαβε να κινηματογραφηθεί και πρόκειται να ανεβαίνει το επόμενο διάστημα.

Εξαιτίας όλης αυτής της τεράστιας επιτυχίας, η μετοχή της εταιρείας έχει ανέβει πάνω από 30% έως τώρα. Μάλιστα, ο αναλυτής ,Έρικ Χάγκστρομ, της εταιρείας, eMarketer, δήλωσε στο BBC “Το Netflix είναι και θα συνεχίσει να είναι η εταιρεία media που έχει υποστεί τη μικρότερη επίπτωση από την Covid-19. Το προϊόν της ταιριάζει σχεδόν τέλεια σε έναν πληθυσμό που ξαφνικά έχει βρεθεί κλεισμένος μέσα στο σπίτι” .Λόγω της συνεχόμενης αύξησης των συνδρομητών η εταιρεία προσέλαβε 2.000 άτομα ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ενώ εκτιμά πως θα προστεθούν επί πλέον 7,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο δεύτερο τρίμηνο του 2020. Ωστόσο, η εταιρεία γνωρίζει ότι αυτός ο ρυθμός αύξησης πιθανά να μειωθεί το δεύτερο εξάμηνο, καθώς οι κυβερνήσεις ελαφρύνουν τα περιοριστικά μέτρα και ο κόσμος δεν θα μένει μόνο στο σπίτι. Βέβαια, η ανησυχία που απασχολεί είναι κατά πόσο θα μπορέσει να διατηρήσει τους συνδρομητές, ενώ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των συνδρομών.

Πηγή: tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !