"MasterChef": Η νέα κόντρα και η ανάρτηση που προκαλεί πονοκέφαλο στην παραγωγή

Χρήστος Παναγούλης
0

Η επιστροφή των παλιών παικτών που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια του MasterChef έφερε ανακατατάξεις μέσα στο παιχνίδι, με τους υπόλοιπους παίκτες να μην κρύβουν την δυσαρέσκεια τους. Μία από τους διαγωνιζόμενους που εκφράστηκαν πιο έντονα ήταν η Μαρία Μπέη, η 21χρονή μαγείρισσα από την Θεσσαλονίκη που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εξαιτίας της σχέσης της με τον Δημήτρη Μπέλο.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αυτή τη φορά από την Μάρλεν Γρυντάκη, την οποία είδαμε να επιστρέφει στο τελευταίο επεισόδιο. Μετά την προβολή του επεισοδίου της Τετάρτης, η διαγωνιζόμενη του MasterChef έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Προς τη νύφη μυξοπαρθένα της οικογένειας Άνταμ… Πόσο χαίρομαι που ξεδίπλωσες τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό που ξέραμε εμείς ενώ οι άλλοι όχι. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξεις και τα 50 εκατοστά πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες». Μετά από λίγη ώρα βέβαια η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε, είχε προλάβει ωστόσο να συγκεντρώσει αρκετά σχόλια και αντιδράσεις.


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι συνήθης πρακτική η παραγωγή να απαγορεύει στους παίκτες να κάνουν αναρτήσεις στα social media, για όσο διάστημα προβάλλονται στην τηλεόραση επεισόδια που τους δείχνουν μέσα στο σπίτι. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κυρώσεις για την νεαρή μαγείρισσα. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !