''Masterchef'': Σε αναμονή όλοι για τον τελικό...

0

Πριν από λίγο διάστημα , ο Πάνος Ιωαννίδης απομακρύνθηκε για λίγο από τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής τού STAR ,''Masterchef'' ,καθώς μια αδιαθεσία ,που τελικά ήταν κρύωμα, ανησύχησε τόσο τον ίδιο όσο και την παραγωγή με αφορμή τον COVID-19. Ο σεφ μίλησε για το περιστατικό αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι με τον μεγάλο τελικό...

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή.Θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν 50 άτομα εκεί. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα. Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

«Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live ,αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

Αυτά δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, καλεσμένος στο χθεσινό DOT. του Σκάι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !