Δεν τα βρίσκουν ΑLPHA- Άκης! Όλο το ρεπορτάζ...


Ο Άκης Πετρετζίκης, φέτος, βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εις διπλούν με τις δύο μοναδικές εκπομπές του, το Kitchen Lab και το Akis' Food Tour. H μία εκπομπή όπου παρακολουθούμε τον γνωστό σεφ να μας χαρίζει υπέροχες συνταγές και η άλλη που ουσιαστικά είναι ένα υπέροχο γευστικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, έχουν καταφέρει να κάνουν την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο!

Μόνο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το Gossip-tv.gr, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Alpha δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για τη ανανέωση της συνεργασίας τους. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και αποκλεισμού στο σπίτι, τα κανάλια βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τους παρουσιαστές για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και ,φυσικά, οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως πληροφορούμαστε, όμως, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και τους ιθύνοντες του Alpha δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, γεγονός που σημαίνει αυτόματα πως δεν αποκλείεται του χρόνου να δούμε τον γνωστό σεφ σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως μαθαίνουμε οι δύο πλευρές έχουν κανονίσει να κάνουν μία τελευταία κουβέντα μεταξύ τους ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, όμως αν εμμείνουν στις αρχικές τους θέσεις, δεν θα βρεθεί σημείο συνάντησης για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και για του χρόνου. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια