"J2US": Η επιστροφή και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Χρήστος Παναγούλης
0

Το JUST THE 2 OF US επιστρέφει το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21:00. Το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του, επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21.00 στο OPEN.

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το JUST THE 2 OF US επιστρέφει, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους ετοιμάζονται να «κλέψουν» την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό! Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις...! Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones.

Οι τηλεθεατές κατεβάζοντας το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους για κάθε show και για μέχρι και 3 ημέρες μετά την προβολή του θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ζευγάρια.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού -που δίνει θετική ψήφο στο/στα αγαπημένα του ντουέτα παικτών- προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Αυτό το Σάββατο η αγωνία κορυφώνεται καθώς θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση ζευγαριού, την οποία θα κρίνει 50-50 η βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία της βραδιάς, όσο και οι ψήφοι του κοινού για το αγαπημένο τους ζευγάρι από το πρώτο επεισόδιο.

 J2US, αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21.00 στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !