ΕΡΤFLIX: Η μεγάλη ανταπόκριση και η επόμενη μέρα για την πλατφόρμα

Χρήστος Παναγούλης
0


Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε ο  πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, με τον ανεπίσημο τίτλο ERTFLIX. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, με χιλιάδες νέους τηλεθεατές να μπαίνουν καθημερινά στην πλατφόρμα, ενώ μίλησε και για τα σχέδιο μελλοντικής αξιοποίησης και επέκτασης της εν λόγω πρωτοβουλίας.

«Όταν ήρθα στην ΕΡΤ πριν από επτά μήνες και γνώρισα από κοντά τους τεχνικούς που δούλευαν για την υβριδική πλατφόρμα, από την αρχή κατάλαβα ότι η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια που άρχισε από τις προηγούμενες διοικήσεις είχε αδικηθεί. Διότι ενώ είχε γίνει μια πολύ συστηματική δουλειά, ο τρόπος που είχε τελικά διαμορφωθεί το περιεχόμενο και κυρίως η επιλογή να ανεβαίνουν εκατοντάδες αρχεία στην υβριδική ήταν μη φιλικός στο χρήστη, με συνέπεια ακόμη και όσοι τηλεθεατές ανακάλυπταν την παλιά μορφή της πλατφόρμας να μην την βρίσκουν ελκυστική και να την εγκαταλείπουν.

Επιπλέον συνειδητοποίησα ότι ενώ η ΕΡΤ ήταν η πρώτη που ανέπτυξε αυτήν την τεχνολογία τα προηγούμενα χρόνια, ήταν λάθος ο τρόπος που είχε επικοινωνηθεί, με συνέπεια ελάχιστοι πολίτες να γνωρίζουν τελικά την νέα αυτή υπηρεσία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

«Η μελλοντική στόχευση της νέας υπηρεσίας της ΕΡΤ δεν είναι βέβαια να προσφέρει στους πολίτες μόνο ξένες ταινίες και σειρές χωρίς ασφαλώς καμία επιπλέον χρέωση. Ο κεντρικός στόχος είναι να αναδειχθεί το πραγματικά μοναδικό αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δρομολογούμε ήδη στο αμέσως επόμενο διάστημα να ανεβάσουμε στην νέα πλατφόρμα εμβληματικές εκπομπές από το παρελθόν της ΕΡΤ. Στις πρώτες σκέψεις μας είναι να ανεβάσουμε το «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι» του Διονύση Σαββόπουλου και για τα παιδιά τη «Φρουτοπία». Δεν αποκλείεται επίσης σύντομα να υπάρξει και αθλητικό περιεχόμενο, καθώς δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα να ανεβάσουμε στην πλατφόρμα θρυλικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, όπως για παράδειγμα την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987», αποκάλυψε ο  Κωνσταντίνος Ζούλας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !