Eλένη Καρακάση: «Ευχόμαστε να μην έχουμε δραματικές σκηνές, γιατί δεν θα μπορούμε να παίξουμε»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Για τη συνεργασία της, αλλά και την επιτυχία της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε η Ελένη Καρακάση, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου στις Άγριες Μέλισσες…
Η συγκεκριμένη συνεργασία έτυχε, πέτυχε, την ονειρευόμουν και την επεδίωξα. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να συμβεί στη ζωή μου. Παρόλο που έχουμε να βρεθούμε σχεδόν ένα μήνα, μιλάμε καθημερινά σε διάφορες ομάδες που έχουμε φτιάξει και είναι σαν να είμαστε μαζί. Είμαστε ομάδα και αυτό, όπως ξέρεις, δεν συμβαίνει εύκολα σε τέτοιες δουλειές. Μάλιστα, το κλίμα που επικρατεί μου θυμίζει έντονα θεατρική δουλειά από τη στάση όλων των συναδέλφων, των συντελεστών και των τεχνικών. Όλοι ανυπομονούμε για το πότε θα αρχίσουμε ξανά γυρίσματα και ευχόμαστε να μην έχουμε δραματικές σκηνές, γιατί δεν θα μπορούμε να παίξουμε. Μόνο χαμόγελα θα έχουμε την πρώτη μέρα.

Πώς εκλαμβάνεις την επιτυχία της σειράς;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα το μέγεθος της επιτυχίας, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα πάει καλά. Ειδικά δε από τη στιγμή που διάβασα τα σενάρια της Μελίνας Τσαμπάνη, έμαθα πως ο Λευτέρης Χαρίτος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, μαζί με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη, η Γιούλα Ζωϊοπούλου, που δεν είναι πια μαζί μας, επιμελήθηκε τα κοστούμια, ο Αντώνης Χαλκιάς τα σκηνικά, ο Γιάννης Καραγιάννης την παραγωγή και, φυσικά, ότι θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Βλέπεις ότι η πρώτη μαγιά είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα που φαίνεται. Μετά αρχίζεις και ακούς το καστ, που αποτελείται από ονόματα που είναι καταξιωμένα στον θεατρικό χώρο και ο κόσμος μπορεί να μην τα ήξερε. Προσωπικά ήμουν τόσο σίγουρη πως όταν θα έβλεπαν τη Μαρία Κίτσου θα μιλούσαν όλοι γι’ αυτή, όπως και άλλα παιδιά και νεότερους συναδέλφους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !