Ξεκινά το Deal...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Κατάφερε με την επιστροφή του στο μέσο της σεζόν να ανεβάσει τις πτήσεις του ALPHA στην απογευματινή ζώνη αποδεικνύοντας το λάθος που έκανε η διοίκηση του σταθμού όταν αποφάσισαν να «κόψουν» το DEAL και να το αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο… και καλά «τηλεπαιχνίδι».

Έτσι το DEAL επέστρεψε κάνοντας και τους τηλεθεατές να επιστρέψουν στη συχνότητα του ALPHA και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Σύντομα όμως ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει ξανά DEAL αφού πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα έστω και με αναγκαστικές αλλαγές λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το πλατό θα αλλάξει αρκετά αφού δεν θα υπάρχει κοινό να παρακολουθεί ενώ οι παίκτες θα… απομακρυνθούν αρκετά ο ένας από τον άλλο ώστε να έχουν μεταξύ τους την απαιτούμενη για την ασφάλειά τους απόσταση.

Έτσι οι παίκτες με τα κουτιά τους δεν θα βρίσκονται σε μισό κύκλο όπως ήταν αλλά εντελώς κυκλικά, γύρω από τον παίκτη που θα προσπαθεί να «χτυπήσει» τον τραπεζίτη. Στόχος της διοίκησης είναι οι αλλαγές στο πλατό να γίνουν σύντομα ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και να γράψουν όσο το δυνατό περισσότερα επεισόδια γίνεται. Άλλωστε όπως ανέφερα είναι σίγουρο ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει να κάνει DEAL και την επόμενη σεζόν οπότε θέλουν να έχουν έτοιμα επεισόδια… για ό,τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !