''Το μυστικό της επιτυχίας των ΑΓΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ είναι ότι...''

0

Τον Μελέτη τον είχατε κλείσει στο κρατητήριο. Σας ξέφυγε , όμως…

Ο Μελέτης είναι κακός άνθρωπος για το χωριό, γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Αλλά τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Γελάμε πολύ στις σκηνές που έχουμε μαζί. Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τις σκηνές μας και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σε γυρίσματα με πολύ κρύο, ζέστη ή πολύωρα.

Θέλετε να τον συλλάβετε;   

Θέλω να συλλάβω την Ελένη. Γιατί τα λόγια της δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις της. Είναι πολύ σκληρή γυναίκα. Γι’ αυτό μου αρέσει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Γιατί ο κάθε ήρωας κουβαλά το καλό και το κακό. Δεν μπορείς να τον κρίνεις. Τον παρακολουθείς πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις κάθε φορά. Η δολοφονία του Σέργιου έφερε ντόμινο φόνων. Έπρεπε να είχαν μιλήσει στην Αστυνομία για τον βιασμό που επιχείρησε. Βέβαια και αυτός δεν ήταν καλό κουμάσι. Είχε δηλητηριάσει τον πατέρα της. Στη ζωή παίρνεις ό,τι θερίσεις.   

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;  

Ότι η σειρά αυτή μιλά για ένα χωριό. Και όλοι Έλληνες έχουμε αναφορά μας ένα χωριό ή καταγόμαστε από ένα χωριό. Άρα, ξέρουμε τι σημαίνει “καφενές”. Αναγνωρίζουμε στέκια και ανθρώπους. Η Ρίζω είναι η προξενήτρα και η κουτσομπόλα του χωριού. Νιώθω, πώς το πάει πώς το φέρνει, η Μελίνα Τσαμπάνη θα μου τη φορέσει για νύφη τη Ρίζω! Όλο μπαινοβγαίνει σπίτι μας. Μάλλον προξενεύει τον εαυτό της. Είναι ίδια η κυρία Δέσπω. Μέσα στις φωνές και οι δύο, και ο Προύσαλης δεν μπορεί τα νεύρα και τις φωνές. Κι εγώ τον τύπο της γυναίκας που φωνάζει δεν τον μπορώ. Αλλά η μάνα του πριν φύγει από τη ζωή πιστεύω ότι θα τον παντρέψει για να έχει μια συντροφιά. Η Ρίζω έχει δικό της ταμείο, είναι ανεξάρτητη και αυτό αρέσει στον Προύσαλη. Είναι δυναμική.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο ένθετο ,''Enjoy'' ,και τη Μαρία Ανδρέου ο Γιώργος Σουξές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !