Όσα είπαν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος στην τελευταία τους εκπομπή


Αυλαία έριξε και η μεσημεριανή εκπομπή του Open «ΜεσημέριYes» το μεσημέρι της Παρασκευής. Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφού το Open προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμα του εξαιτίας του κορονοϊού.

“Ελάτε να τα πούμε λιγάκι μεταξύ μας γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση επικοινωνίας από τον Ιούλιο και μετά με το “Καλοκαίρι Not” και τώρα με το “Μεσημέρι Yes”. Πρέπει, λοιπόν, να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο γιατί, όπως καταλαβαίνετε, η δική μας θέση η ψυχαγωγική είναι πάρα πολύ δύσκολη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος στο κλείσιμο της εκπομπής. “Αυτή η εκπομπή στήθηκε με πάρα πολλά ρεπορτάζ εξωτερικά, με ανθρώπους που βγαίνουν έξω για θέματα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει πλέον όπως καταλαβαίνετε για λόγους προληπτικούς και επειδή δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Επομένως, μια τέτοια εκπομπή δεν είναι βιώσιμη με βάση τη θεματολογία της και πρέπει να δώσει τη θέση της κάπου που είναι πιο σημαντικό να υπάρχει, σε μια εκπομπή που είναι ενημερωτική για να μπορεί να σας ενημερώνει”.
  
Με τη σειρά της, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε με χαμόγελο να αναφέρει πως “θέλω να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ μαζί με τον Παύλο, γιατί αυτό το διδυμάκι ξεκίνησε από το “Καλοκαίρι Not” και το πήγε φεστιβάλ, όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εννοείται τα παιδιά εδώ στο πλατό, την παρέα μας, όλους τους τεχνικούς. Να ευχαριστήσουμε το κοντρόλ, όλο το OPEN Beyond για τη στήριξη. Δεν λέμε τώρα όλα τα ονόματα γιατί αφήσαμε πολύ λίγο χρόνο στο τέλος, δεν είμαστε καλοί στους αποχαιρετισμούς. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο, είναι προσωρινό”.

Να σημειώσουμε πως ο Παύλος Σταματόπουλος παραμένει στην τηλεοπτική παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου, στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη παραμένει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια