Άγνωστο το μέλλον της στις "Άγριες Μέλισσες"...

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο περιοδικό TV Έθνος έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω από τις "Άγριες Μέλισσες". Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πάντα άλλαξαν. Οταν σε ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα των «Αγριων μελισσών» «παγώνουν», ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφθηκες;

 Το περίμενα ότι θα γίνει και έτσι έπρεπε. Αυτό ήταν το σωστό.

Εχετε ενημέρωση από την παραγωγή πότε υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψετε και πάλι στο πλατό;

Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία μας έχουν λείψει, αλλά προτεραιότητά μας είναι η υγεία μας αλλά και των γύρω μας.


Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως το φετινό φινάλε της σειράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που προγραμματιζόταν και κάποιες εξελίξεις θα μεταφερθούν τελικά για του χρόνου. Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;

Ολα έχουν «παγώσει» τώρα και λόγω αυτού τα πράγματα έχουν μείνει πίσω. Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι η Μελίνα Τσαμπάνη και οι υπόλοιποι σεναριογράφοι θα μας εκπλήξουν.

Ισχύει πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς, όποτε κι αν αυτός ξεκινήσει, θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια μετά;

Εμείς οι ηθοποιοί μαθαίνουμε τις εξελίξεις της σειράς μόνο όταν παίρνουμε τα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρω πώς η Μελίνα έχει φανταστεί τους ήρωές της, πώς θα χαράξει τον δρόμο τους και ποιες εκπλήξεις τους επιφυλάσσει.

Εσύ έχεις συμφωνήσει τη συμμετοχή σου στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Οι συζητήσεις των καναλιών με τα τηλεοπτικά πρόσωπα συνήθως γίνονται αυτήν την εποχή, όμως η σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας έχει «παγώσει» τα πάντα, όλα έχουν πάει πίσω.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου. Πιστεύεις πως το τέλος του ρόλου του Θωμά Κυπραίου, όποιο κι αν είναι αυτό, θα επηρεάσει καταλυτικά τις εξελίξεις στις «Αγριες μέλισσες»;

Καθημερινά κυκλοφορούν πολλά «σενάρια» για τη σειρά. Οπως έχεις δει και εσύ, πολλά από αυτά έχουν παραμείνει «σενάρια». Δεν έχω ενημερωθεί αν ο Θωμάς Κυπραίος ολοκληρώνει την πορεία του στο φινάλε του πρώτου κύκλου, όπως και δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί αυτός ο ρόλος στα νέα επεισόδια.

Στη ζωή της Δρόσως γνωρίζουμε ότι θα μπει ο Ιορδάνης. Ο νεαρός υφασματέμπορος που θα γοητευθεί μαζί της. Τι μπορούμε να πούμε γι’ αυτήν την ιστορία;

Η Δρόσω σε μια πολύ μικρή ηλικία περνάει δύσκολα με όλο αυτό που βιώνει με την εγκυμοσύνη και η ίδια δεν ξέρει ακόμα πώς να το αντιμετωπίσει. Δεν αναζητά τον έρωτα. Ο έρωτας θα μπει στη ζωή της Δρόσως, αλλά όχι ακόμα.

Η Ελένη θα συνεχίσει να κρατά μέχρι τέλους την ίδια στάση, δηλαδή να προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να κρατήσει το μωρό και να μην το δώσει στους Σεβαστούς;

Μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν γνωρίζω πού θα πάει τελικά αυτή η ιστορία.

Εσύ, Δανάη, ποια θα ήθελες να είναι η εξέλιξη στην ιστορία της Δρόσως; Να δώσει το παιδί στην Ασημίνα ή να το κρατήσει και να το μεγαλώσει η ίδια;

Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει έως τώρα. Είναι ένα μικρό κορίτσι, χαμένο, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Χωρίς να έχει τη στήριξη κανενός, συμφωνεί σε κάτι που δεν έχει καταλάβει τι αντίκτυπο θα έχει στην ίδια στο τέλος. Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι εξέλιξη θα έχει στη συνέχεια.

Απ’ όλες τις σκηνές που έχεις γυρίσει μέχρι σήμερα στις «Αγριες μέλισσες», ποια σε δυσκόλεψε περισσότερο και για ποιο λόγο;

Είναι αρκετές που με έχουν δυσκολέψει, δεν θυμάμαι μία συγκεκριμένη. Κυρίως οι πιο δραματικές σκηνές με δυσκολεύουν.

Πώς βιώνεις όλο αυτό που ζούμε με την πανδημία; Σε αγχώνει, σε φοβίζει, αισιοδοξείς για το μέλλον;

Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με φόβισε λίγο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν με αγχώνει, ξέρω ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει, αλλά ξέρω επίσης ότι ως κοινωνία θα μας στιγματίσει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Πιστεύεις πως οι συνθήκες στην τηλεόραση και ειδικά στον τομέα της μυθοπλασίας θα είναι τελείως διαφορετικές την επόμενη μέρα;

Πιστεύω πως πολλοί θα επηρεαστούν απ’ όλο αυτό που βιώνουμε τώρα. Και ίσως οι Αμερικανοί σεναριογράφοι έχουν αρχίσει κιόλας να ετοιμάζουν τη νέα εποχή των σίριαλ, παρότι κάποια από αυτά την είχαν προλάβει την κατάσταση.

«Μένουμε σπίτι». Πώς είναι η καθημερινότητά σου στις ατελείωτες ώρες της καραντίνας; Ποιες ασχολίες επιλέγεις;

Περνά ευχάριστα η καθημερινότητά μου. Διαβάζω, μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, βλέπω σειρές, μιλάω με φίλους, κάνω γυμναστική, κάτι που δεν προλάβαινα να κάνω με τα γυρίσματα και μου είχε λείψει πολύ. Γενικότερα κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω και μπορώ να σου πω ότι την καραντίνα προσπαθώ να την απολαμβάνω!


Για κάποιους η απομόνωση λειτουργεί και ψυχαναλυτικά. Εσύ μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία;

Οχι, δεν έχω ανάγκη να μπω σε τέτοια διαδικασία και δεν λειτουργώ έτσι ως άνθρωπος.

Το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό για όλους μας. Εχεις ξαναπεράσει ποτέ γιορτές μακριά από την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά. Μου λείπουν πολύ, αλλά ξέρω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και τότε θα μπορέσουμε να βρεθούμε, να αγκαλιαστούμε και να περάσουμε τις επόμενες γιορτές μαζί.

Επιστρέφω στις «Αγριες μέλισσες». Πώς ήρθε η πρόταση για τον ρόλο της Δρόσως και ποια συναι- σθήματα ένιωσες;

Ελαβα ένα μήνυμα στο Facebook για μια οντισιόν. Ηρθα σε επικοινωνία με την casting director, Μιράντα Γκρέγκα. Πέρασα από δύο οντισιόν και μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και με ενημερώνουν ότι πήρα τον ρόλο. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Ηταν χαρά μαζί με συγκίνηση και κάπως δεν το πίστευα.

Με τη Μαρία Κίτσου και την Ελλη Τρίγγου, τις τηλεοπτικές αδελ- φές σου, πώς είναι η σχέση σας πί- σω από τις κάμερες;

Δεν είναι μόνο τηλεοπτικές αδελφές μου! Από την αρχή είχαμε πολύ ωραίο δέσιμο. Εχουμε απίστευτη χημεία και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη.


Η Δρόσω πόσο κοντά είναι σε εσένα ως χαρακτήρας;

Σχεδόν καθόλου και αυτό μου αρέσει γιατί έτσι μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο, στον κόσμο της Δρόσως.

Διάβασα σε μια συνέντευξή σου πως πριν από τις «Μέλισσες» είχες κάνει πολλές δουλειές εκτός υποκριτικής. Ποια σου έχει μείνει ως ανάμνηση πιο έντονα και για ποιο λόγο;

Οταν δούλευα ως πωλήτρια. Ηταν κάτι τελείως διαφορετικό και καινούργιο για μένα. Ενιωσα ότι δεν είμαι ο εαυτός μου και δεν με γέμιζε καθόλου αυτό το επάγγελμα.

Εχεις πει πολλές φορές πως σκεφτόσουν να τα παρατήσεις. Τι ήταν αυτό που σε κρατούσε τελικά σε εγρήγορση και κυνηγούσες τα κάστινγκ μέχρι να έρθει ο ρόλος της Δρόσως;

Πήγαινα από κάστινγκ σε κάστινγκ και δεν έκλεινα δουλειά. Ολο αυτό κάπως με κούρασε, και είχα πατήσει παύση σε όλο αυτό και σκεφτόμουν τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Με θυμάμαι να λέω ότι δεν θα αγχωθώ, θα έρθει η μέρα που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα έχω μια θετική απάντηση. Σε αυτήν τη φάση με πέτυχαν οι «Μέλισσες».


Μαζί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Αγριες μέλισσες» ήρθε και μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό;

Αν και έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, κάτι που δεν περίμενα, το αντιμετωπίζω πολύ ψύχραιμα.

Σε ενοχλεί η παρουσία του φωτογραφικού φακού όταν είσαι μαζί με τον σύντροφό σου Γιώργο Παπαγεωργίου;

Ξέρω πια πως όταν πάω σε μια πρεμιέρα ή σε μια εκδήλωση, θα είναι εκεί κάμερες και δημοσιογράφοι. Είναι πλέον κάτι που είναι στην καθημερινότητά μου.

Τελικά είναι εύκολο ή δύσκολο για ένα ζευγάρι να έχει την ίδια επαγγελματική ασχολία;

Δύσκολο δεν είναι. Τι πιο ωραίο από το να έχεις κοινά ενδιαφέροντα με τον άνθρωπό σου, να σε καταλαβαίνει και να υπάρχουν κατανόηση και σεβασμός γι’ αυτό που κάνεις.


Κάνεις σκέψεις για δημιουργία οικογένειας; Θέλεις να έρθει στη ζωή σου ένα παιδί;

Φυσικά και κάνω, απλώς είναι πολύ νωρίς ακόμα!

Η παράσταση «Μπλε» ήταν και αυτή θύμα του κορονοϊού. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο σανίδι;

Για μένα ο κύκλος του «Μπλε» έκλεισε προσωρινά. Είναι μια παράσταση που θαρρώ πως έχει μέλλον. Τώρα στον χώρο του θεάτρου και γενικά στον καλλιτεχνικό χώρο είναι όλα αβέβαια. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Θέλω να πιστεύω ότι όταν με το καλό ανοίξουν οι πόρτες του θεάτρου θα επιστρέψουμε.

Υπάρχει κάποιος ρόλος που θέλεις πολύ να υποδυθείς στο θεατρικό σανίδι το επόμενο διάστημα;

Εχω πει πολλές φορές πως θα ήθελα πολύ να παίξω σε μιούζικαλ. Και αυτήν την ευκαιρία μου την έδωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός όταν μου πρότεινε να παίξω τη Χόντελ στον «Βιολιστή στη στέγη». Η παράσταση πρόκειται να ανέβει τον χειμώνα.


Θέλω να κλείσουμε με την ευχή σου για το φετινό Πάσχα.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους. Σε μια δύσκολη περίοδο, ας προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε στο σπίτι μας με τους δικούς μας ανθρώπους. Οσο πιο προσεκτικοί είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !