Έναν μήνα έχει υποβάλει παραίτηση ο Μιχαλέλης - Όλο το παρασκήνιο...

0

Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών από τη διοίκηση του καναλιού ήταν ο βασικός λόγος για την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων του Open. Όπως γράφει το Insider.gr , οι λόγοι της παραίτησης συνδέονται άμεσα με τη στρατηγική του τομέα της ενημέρωσης του Open, με τον κ. Μιχαλέλη να έχει τονίσει επανειλημμένως ότι το κανάλι θα πρέπει να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά ενημέρωσης. Ήταν μια συζήτηση που είχε κρατήσει υπερβολικά πολύ καιρό, με αποτέλεσμα το έμπειρο στέλεχος να υποβάλλει την παραίτησή του.

Το χρονικό μιας παραίτησης  
Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ήδη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαρτίου ο κ. Μιχαλέλης κατέθεσε την παραίτησή του μαζί με ένα αναλυτικό, τετρασέλιδο υπόμνημα όπου εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ήταν ουσιαστικά μια τελευταία κίνηση να εξηγήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο την ανάγκη να ενισχυθεί ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού, ειδικά μεσούσης της πρωτόγνωρης συγκυρίας που βιώνουμε. Οι ημέρες πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα και έτσι έναν μήνα αργότερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Απριλίου, και ενώ έγιναν προσπάθειες από πρόσωπα κλειδιά να τον μεταπείσουν, οριστικά έγινε αποδεκτή η παραίτησή του. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταφέρει το insider.gr, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νεώτερο σχετικά με αντικατάσταση του, όπως εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις που έχουν στελέχη του ομίλου με ενδιαφερόμενους. Κύκλοι της αγοράς πάντως εξήραν το έργο του κ. Μιχαλέλη, τονίζοντας πως κατάφερε σε έναν εν λειτουργία σταθμό να φτιάξει ενημερωτικό πρόγραμμα, το οποίο με βάση τα στοιχεία είχε εξαιρετικά αξιοπρεπή παρουσία και μεγάλη δυναμική.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !