Έρχονται εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα στο απογευματινό σίριαλ...

1

Οι εξελίξεις της σειράς ,«Γυναίκα χωρίς όνομα», θα καθηλώσουν. Η Μαρίνα δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στη Μάρθα ζητώντας της να ξεκινήσει συνεδρίες με έναν ψυχίατρο και να πάρει φαρμακευτική αγωγή.

Εκείνη αρχικά δέχεται, όμως, στην πορεία, παίρνει μία απόφαση που αναμένεται να έχει μεγάλες συνέπειες για όλους...Η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη μετά από τις αποκαλύψεις για όσα έκανε η Μάρθα τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. Από τη μία η κοπέλα θέλει να την κλείσει στη φυλακή ώστε να πληρώσει για τις ακραίες και εγκληματικές πράξεις της, και από την άλλη, όταν αντιλαμβάνεται πως είναι ένας άνθρωπος που χρήζει ψυχικής βοήθειας, σκέφτεται να τη βοηθήσει να γιατρέψει το μυαλό και την ψυχή της .

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η αγάπη και η καλοσύνη νικούν, καθώς η Μαρίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να βοηθήσει τη Μάρθα. Έτσι, τη φέρνει σε επαφή με έναν ψυχίατρο προκειμένου να αρχίσει συνεδρίες, και να της χορηγήσει μία φαρμακευτική αγωγή. Η γυναίκα, προκειμένου να μη χάσει από τη ζωή της την κοπέλα και μετανιωμένη για όσα έχει κάνει, δέχεται την πρότασή της.

Κι ενώ όλα κυλούν ομαλά και η Μάρθα έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της το άσχημο παρελθόν, ο Νίκος, φοβούμενος ότι θα μπει στη φυλακή καθώς ο αστυνόμος έχει γίνει σκιά του, επικοινωνεί μαζί της. Ο άντρας, θέλοντας να βρει έναν σύμμαχο, προσπαθεί επίμονα και καθημερινά να στρέψει τη Μάρθα εναντίον της Κάτιας. Τότε η γυναίκα παίρνει μία μεγάλη απόφαση κρυφά απ' όλους. Αυτή δεν είναι άλλη από το να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή! Κι ενώ προσποιείται στο περιβάλλον της πως συνεχίζει κανονικά τις συνεδρίες, η ίδια έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον... παλιό εαυτό της! Το γεγονός αυτό έχει συνέπειες για όλους, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Άραγε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της γυναίκας; Θα στραφεί ξανά εναντίον της Κάτιας ή θα κάνει κακό στον ίδιο της τον εαυτό;

Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προς το παρόν δεν Μάς έχουν κόψει την ανάσα αλλά το ίδιο το σίριαλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !