Ζυγούλη, Κουρής και Κοντογεώργη: Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές τους στην ΕΡΤ;


Αλλάζουν τα τηλεοπτικά σχέδια της δημόσιας τηλεόρασης λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr αναβάλλονται  για τη νέα τηλεοπτική περίοδο μια σειρά από ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι γνώσεων και παρατηρητικότητας με το Νίκο Κουρή, το απογευματινό μαγκαζίνο της Νάντιας Κοντογεώργη καθώς επίσης και οι «Ιστορίες Μόδας» της Κάτιας Ζυγούλη που επρόκειτο να βγουν στον αέρα αυτό το διάστημα, αποφασίστηκε τελικά – λόγω των μέτρων πρόληψης – να μετακινηθούν στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Στην παρούσα φάση το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ΕΡΤ θα ενισχυθεί με βραβευμένες σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες, πολλές εκ των οποίων σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 και στις βραδινές ζώνες του καναλιού, θα κάνουν σύντομα πρεμιέρα για την Ελλάδα οι σειρές «War and Peace», «Maigret» (1ος και 2ος κύκλος), «Mother Father Son», «Doctor Foster»(1ος και 2ος κύκλος), «The Collection», «Top of the Lake», «Women in love», καθώς και ο 4ος κύκλος της αγαπημένης σειράς «The Durrells».

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ θα εμπλουτισθεί επίσης με ποιοτικά ντοκιμαντέρ –τα περισσότερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- επιστημονικού, ταξιδιωτικού, ιστορικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων.

Παράλληλα, θα μεταδοθούν σε επανάληψη οι πολυβραβευμένες μίνι σειρές, βασισμένες σε κλασικά μυθιστορήματα, «Emma», «Λογική και Ευαισθησία» (Sense and sensibility), «Μεγάλες προσδοκίες» ( Great Expectations) και «Jane Eyre».


Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια