«Χορεύουμε σπίτι» με την Κατερίνα Καινούργιου

Χρήστος Παναγούλης
0

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε», μας προκαλούν να σηκωθούμε από τον καναπέ για να …χορέψουμε σπίτι και να πάρουμε μέρος σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό! Ένας νέος πρωτότυπος διαγωνισμός ξεκίνησε στο «Ευτυχείτε», θέλοντας να δώσει μια νότα χαράς, διάδρασης και επικοινωνίας με τους τηλεθεατές αυτές τις ημέρες της καραντίνας και για όσο «μένουμε σπίτι». Η ιδέα είναι απλή και διασκεδαστική: #XorevoumeSpiti. Ο δημοφιλής χορευτής και χορογράφος Ηλίας Λαδάς, κάθε Δευτέρα σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του, θα δείχνει αναλυτικά μέσα από το «Ευτυχείτε», βήμα-βήμα, μια χορογραφία.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες του, να εκτελέσουν τη χορογραφία στο σπίτι τους. Το βίντεο του Ηλία Λαδά στο οποίο θα δείχνει τη χορογραφία θα αναρτάται και στο σάιτ του OPENστην ειδική ενότητα «Χορεύουμε Σπίτι- Διαγωνισμός Ευτυχείτε» για να μπορούν οι τηλεθεατές να συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό αρκεί να βιντεοσκοπήσει -ακόμα και με το κινητό του- την χορογραφία και να τη στείλει στην εκπομπή "Ευτυχείτε" είτε με mailστο eutixeite@tvopen.gr, είτε στο Instagram: @eutixeite, ή να την ποστάρει στο δικό του instagram, αν ο λογαριασμός του είναι δημόσιος, με hashtags #XorevoumeSpiti #eutixeite.

Aν κάποιος δυσκολεύεται με τη χορογραφία, μπορεί να χορέψει οποιοδήποτε χορό θέλει και του αρέσει και στη συνέχεια να τον βιντεοσκοπήσει και να τον στείλει στην εκπομπή ή να δημοσιεύσει το βίντεο στον δημόσιο λογαριασμό του στο instagramτου με hashtags#XorevoumeSpiti #eutixeite. Όλοι όσοι συμμετέχουν κάθε βδομάδα στο διαγωνισμό θα "βαθμολογούνται" από τον Ηλία Λαδά και από τους τηλεθεατές και θα κερδίζουν πλούσια δώρα που θα ανακοινώνονται από το «Ευτυχείτε». Όχι απλά «Μένουμε Σπίτι», αλλά… χορεύουμε σπίτι, καθημερινά με το «Ευτυχείτε» και τον Ηλία Λαδά, διασκεδάζοντας μαζί, έστω από μακριά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !