Το παρασκήνιο της παραίτησης της Όλγας Τρέμη από την ΕΡΤ

Χρήστος Παναγούλης
0

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ, για προσωπικούς λόγους υπέβαλε η  Όλγα Τρέμη.Προηγήθηκαν οι επικρίσεις προς το πρόσωπό της από τρίτα πρόσωπα εκτός ΕΡΤ, επειδή τοποθετήθηκε επί αρνητικού σχολίου, δημοσιογράφου στην εκπομπή για το ιατρικό προσωπικό της χώρας.

Από την κίνηση αυτή αναμένονται ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό. Το Open δεν επιβεβαιώνει την εκτίμηση πως υπάρχουν σκέψεις για τη μετακίνησή της στον τηλεπτικό σταθμό, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της γενικής διεύθυνσης ενημέρωσης από το Χρήστο Παναγιωτόπουλου. Η Όλγα Τρέμη ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, επί σειρά ετών, με επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, το νέο ισχυρό άνδρα του Open.

Το Καλοκαίρι, πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ΕΡΤ, το όνομα της Όλγας Τρέμη είχε τεθεί σε κλειστές συσκέψεις επί του προγράμματος, για το One, πριν αποκτήσει το σήμα “Mega” και την ταινιοθήκη του, ο Β.Μαρινάκης. Τώρα με δεδομένη την αδυναμία του Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και με δεδομένη την αύξηση της θέασης του καναλιού, μπορεί το σενάριο να απορριφθεί;

typologies

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !