Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου: «Πάτε καλά γιατί στρώσαμε πολύ καλά πέρυσι»

Στα περσινά του λημέρια επέστρεψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, που συμμετείχε την περασμένη σεζόν. Φυσικά, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στη συνεργασία τους αλλά και στη σχέση τους. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός ανέφερε “Βλέπουμε κάποια πρόσωπα, που το κοινό έχει δείξει ότι δεν τα αγαπάει. Και επειδή έχουν πολύ καλές σχέσεις με 4-5 ανθρώπους που καθορίζουν τα τηλεοπτικά πράγματα στην ελληνική αγορά, μονίμως τους βλέπουμε να μεταφέρονται από το ένα κανάλι στο άλλο, που σε καλές εποχές κάνουν ένα 10%. Μάλιστα, την ώρα που κάνουν εκπομπή, ο κόσμος μπαίνει στο twitter και αναρωτιούνται πως γίνεται να είναι ακόμα στην τηλεόραση ο τάδε.”

Η παρουσιάστρια χιουμοριστικά τον ρώτησε αν έχει την ίδια άποψη και για εκείνη. Η απάντηση του ήταν: Για σένα; Μα δεν κάνεις δεκαράκια έσυ. Ειδικά φέτος καβαλάς το άλογο, με 20%-25%. 

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ευχαρίστηκε τονίζοντας ότι “Η αλήθεια είναι ότι πάμε πολύ καλά“. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος της θύμισε πως “Πάτε καλά γιατί στρώσαμε πολύ καλά πέρυσι“.

Προς το τέλος της συζήτησης, η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει το παράπονο της

“Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε:

“Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια