Συγκινημένος ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας – «Είμαι νικητής ύστερα από σκληρή μάχη»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Χρήστος Κέλλας, ο οποίος εξομολογήθηκε τη μάχη του με τον κορονοϊό. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του και συγκινήθηκε μιλώντας για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Και είμαι νικητής ύστερα από μια σκληρή μάχη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, οι οποίοι δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν την πατρίδα όρθια.

Τους εκφράζω απεριόριστο σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του λοιμωξιολόγους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας που σε συνεργασία με τον αγαπητό Σωτήρη Τσιόδρα μου έσωσαν τη ζωή. Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ήμουν στα πρόθυρα της διασωλήνωσης. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τον απέραντο σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας», είπε συγκινημένος ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !