Έρχονται ανατροπές στις «8 Λέξεις»

Χρήστος Παναγούλης
0

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ όταν επιστρέψει στις οθόνες μας. Η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της Εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Ο Σπύρος προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά. Ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία! Η Ρωξάνη χρειάζεται απεγνωσμένα τον δικό της ψεύτικο «παράδεισο» και αναγκάζεται να τον αναζητήσει στην πλατεία Βάθη.

Η Ολυμπία συνεχίζει να κοντράρει τον Νικηφόρο και να του δείχνει ότι δεν τον θέλει στη ζωή της Εύας. Ο Μιχαήλ προβληματίζεται πολύ όταν η μύτη της Ρωξάνης ανοίγει πάλι. Η Στέλλα προσπαθεί να υπονομεύσει την Αλίκη και συναντιέται με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας. Η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Φοίβος απάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ μέσα στο διαμέρισμα.

Ο Μιλτιάδης παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική και η οικογένειά του περνάει ώρες αγωνίας, με πρώτη και κυριότερη την Ιφιγένεια, η οποία αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας της μπορεί να μην ανοίξει ξανά τα μάτια του. Ο Ακης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν θα ανεχθεί την επανένωσή της με τον Μάρκο, αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία και προχωρά με τη διαδικασία της μετακόμισης στο σπίτι του. 

Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να ανεχτεί τους οικονομικούς περιορισμούς που του βάζει η Ερση και το ζευγάρι μαλώνει. Ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από το χέρι της Βίκυς, αλλά η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου. Η Αλίκη απολύεται και ο Εκτορας υποψιάζεται ότι η Στέλλα έχει βάλει το χεράκι της. Την ίδια ώρα, η Στέλλα πολιορκεί όλο και πιο έντονα τον Μάρκο. Η Βίκυ συνειδητοποιεί πως στο μακελειό στο σκάφος έγιναν μοιραία λάθη που μπορεί να οδηγήσουν την Αστυνομία στα ίχνη τους.

TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !