Tάσος Τέλλογλου: ''Είναι τεράστιο προνόμιο η έρευνα στην τηλεόραση''

0

Είναι προνόμιο η έρευνα στην τηλεόραση;  
''Ναι, είναι τεράστιο προνόμιο. Νομίζω ότι είναι είδος πολυτελείας. Από την άλλη, όμως, επειδή κινούνται με μεγάλη ταχύτητα τα γεγονότα, αφήνουν έναν χώρο κενό, τον οποίο καλείσαι να εξερευνήσεις''.

Έχετε δεχθεί παρεμβάσεις;  
''Οι παρεμβάσεις είναι ευθέως ανάλογες της διάθεσης που δείχνεις να υποχωρήσεις σε αυτές. Αν είσαι πολύ ευγενικός και υποστηρίξεις την άποψή σου, ο άλλος μπορεί να στραφεί αλλού. Και μακροπρόθεσμα δεν ξέρω κανένα θέμα που κάποιος να είχε προσπαθήσει να το πνίξει και αυτό να μην έχει βγει''. 


Ένα μεγάλο κεφάλαιο σας ήταν οι «Φάκελοι»... 
''Όταν έκανα την πρώτη εκπομπή, το 1998, ήταν ένας άλλος κόσμος. Κατ' αρχάς αυτή η εκπομπή έπαιζε μόνη της. Δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση. Η ομάδα ήταν τεράστια και αποτελείτο από 30 δημοσιογράφους. Το ίντερνετ δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο. Είχαμε ομαδικότητα και μοιραζόμασταν τα πάντα, την κάθε πληροφορία και την κάθε πηγή. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο, γιατί η ελληνική τηλεόραση είχε χτιστεί πάνω στην προσωπικότητα, πάνω στο ένα πρόσωπο που τραβούσε τους τηλεθεατές σαν τον μαγνήτη. Αυτό, δυστυχώς ,υπάρχει ακόμα σήμερα, ενώ πρόκειται για ένα πολύ ομαδικό σπορ. Στα ξένα έντυπα τα πολύ μεγάλα ρεπορτάζ τα υπογράφουν πέντε και δέκα συντάκτες. Χρειάζεται να βάλεις πληροφορίες από πολλές μεριές και να τις συνδυάσεις''. 

Καταφέρνετε ποτέ να σταματάτε τη δουλειά; 
''Καταφέρνω, ναι. Έχω κι άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Έχω να ασχοληθώ με τα παιδιά μου και προσπαθώ να διαβάζω όσο μπορώ περισσότερο, θέλω να βλέπω τους φίλους μου. Χρειάζομαι χρόνο, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυα­λού μου έχω τη δουλειά μου''.

Τι κάνετε μόνο για εσάς; 
''Προσπαθώ κάποιες ημέρες της εβδομάδας να κάνω γυ­μναστική και θέλω να έχω πάντα λίγο χρόνο για διάβα­σμα. Το διάβασμα για τη δουλειά που κάνουμε είναι εκ των ων ουκ άνευ''.

Αυτά δήλωσε ο Τάσος Τέλλογλου, παρουσιαστής του επιτυχημένου ''Special Report''(ΑΝΤ1), μιλώντας στη REAL LIFE. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !