Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 12/3/2020:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 36,6
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 6,2
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ  7,7
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,8
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 3,5
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 6,2
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 3,6
8 ΛΕΞΕΙΣ 11,7
10 ΕΡΤ1 2,8
ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 11,2
50 50 (Ε) 7,2
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε)  4,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4,1


*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πάρα πέντε στο νεανικο κοινό πάνω από αν ήμουν πλούσιος και από το σπίτι είναι. Μάλιστα απορώ πως δεν κόπηκαν αυτές οι σειρές τόσους μήνες. Ειδικά το σπίτι είναι που όλη τη σεζόν έκανε σχεδόν κάτω από 10%.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3,5 στην πραιμ ταιμ...Για ένα κανάλι που έκανε σχεδόν πρωταθλητισμό. Έχουν βαλθεί να το καταστρέψουν; Συνομωσιολόγος δεν είμαι, αλλά ειλικρινά δεν κατανοώ την σωρεία των λανθασμένων επιλογών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το μήν ψαρώνεις λυπάμαι, που δεν είναι ούτε φτηνιάρικη παραγωγή και έχει ένα πολύ καλό κάστ, αλλά κάηκε με το ξεχειλωμένο σενάριο, και τώρα που άρχισε να ξαναφτιάχνει απλά δεν το βλέπει κανείς.
Ο χρήστης Ανδρέας Ζερμπίνος είπε…
...Μην ψαρώνεις: ανθρωπιά-Αθερίδης, πολιτισμός-Λεκάκη, πολλά σε λίγο χρόνο-Δρούκα, καλό cast, ωραία guest-Αρμένης, υψηλής αισθητικής εξ(σ)ωτερικά γυρίσματα, καλοί και πολλοί νέοι ηθοποιοί κι ένα μουδιασμένο σενάριο που κατά καιρούς έχει ιδέες και λύσεις...Ο μέσος όρος θα έπρεπε να είναι πάνω από 15%.