O Απόστολος Καμιτσάκης αποκαλύπτει: «Θα υπάρξει σίγουρα μια έλξη με τη Βάλια»

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο τηλεοπτικός παπάς Δημήτριος, μίλα για όλα εκείνα που θα συμβούν άμεσα στο Κολοκοτρωνίτσι και αποκαλύπτει πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τη Βάλια.


Από το «Ου φονεύσεις» και τη «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο «Καφέ της Χαράς». Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Χάρη Ρώμα;

Αυτό που γνωρίζω ως νέος ηθοποιός και αυτό που έχω ανάγκη ως άνθρωπος επειδή δούλευα πολλά χρόνια στο κομμάτι της εστίασης ως μπάρμαν, είναι να έχεις καλούς συνεργάτες. Αυτό είναι σημαντικό και ο κ. Ρώμας σου το δίνει απλόχερα, δημιουργώντας κλίμα ωραίας διάθεσης.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στη σειρά;

Ο χαρακτήρας του Δημητρίου κουβαλάει ένα σκοτάδι. Εχει ζήσει τη ζωή του και όλα τα βλέπει υπό το πρίσμα της θρησκείας. Είναι ένας άνθρωπος που θα βγάλει τα ράσα και θα καβαλήσει τη μηχανή.


Με τη συμπρωταγωνίστριά σας, τη Βάλια, πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας;

Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση, φιλία και αγάπη, η οποία και θα αναπτυχθεί. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πού θα πάει όλο αυτό. Αλλά σίγουρα αυτό θα φέρει προβλήματα, δεδομένου ότι υπάρχει και ο Μανωλάκης. Γενικά ο ερχομός του παπά αναστατώνει τα νερά και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο μυστήριο με τον παπα-Δημήτριο.

Θα υπάρξει λαβ στόρι με τη Βάλια;

Ολα είναι πιθανά. Στις σχέσεις όταν δίνει χώρος ο ένας στον άλλον όλα είναι πιθανά. Θα υπάρξει σίγουρα μια έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όχι απαραίτητα ερωτική, αλλά από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Είστε από τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην εκκλησία;

Εχω μεγαλώσει σε οικογένεια που είναι βαθιά θρησκευόμενη. Τώρα δεν πηγαίνω στην εκκλησία, δεν προλαβαίνω.

Με αφορμή τον ρόλο σας στη σειρά, κάποιοι έσπευσαν να σας αποδώσουν τον χαρακτηρισμό ο «σέξι» παπάς της μικρής οθόνης. Πώς το σχολιάζετε;

Η αλήθεια είναι ότι κάπως σε αγχώνει όταν σου δίνουν έναν τίτλο. Θα έλεγα ότι είναι ένας όμορφος τίτλος.

«Καφέ της Χαράς» στο παρελθόν βλέπατε; Φανταζόσασταν ότι μια μέρα μπορεί να γινόσασταν και εσείς μέλος αυτής της σειράς;

Δεν ήμουν φανατικός της σειράς, γιατί με πέτυχε σε ένα μεταίχμιο ηλικιακά. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, πόσω μάλλον ότι θα είμαι στο «Καφέ της Χαράς».

Γιατί το λέτε αυτό;

Σπούδασα Πληροφορική, εργαζόμουν ως μπάρμαν για πολλά χρόνια και συμμετείχα σε θεατρικό εργαστήριο ως χόμπι. Κάποια στιγμή ο κολλητός μου μου είπε «αφού σου αρέσει το θέατρο, κυνήγα το». Ετσι το 2014 έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, κατέβηκα στην Αθήνα και σπούδασα στη δραματική σχολή «Δήλος - Δήμητρα Χατούπη».


Θεατρικά πού σας βρίσκουμε;

Είμαι στην ομάδα «Λαμποτάριουμ» και ανεβάζουμε στο «Θέατρο 104» το έργο της Ερσης Σωτηροπούλου «Ζιγκ ζαγκ στις νεραντζιές» για 12 παραστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !