Ανατροπή με την αποχώρηση στο My Style Rocks – Ζήτησε την παρέμβαση της παραγωγής ο Στέλιος Κουδουνάρης

Χρήστος Παναγούλης
1

Σε ένα ταξίδι στον χρόνο και την Αρχαία Ελλάδα, μας μετέφεραν τα κορίτσια στο Gala του My Style Rocks. Οι εννιά κοπέλες άντλησαν ιδέες από την Αρχαία Ελλάδα και δημιούργησαν περίτεχνες εμφανίσεις, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να αναδείξουν το στυλ τους και να εντυπωσιάσουν με στόχο την υψηλότερη βαθμολογία. Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Τόνια Κούμπα και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις. Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Σοφιάνα και ως εκ τούτου η Ευρυδίκη και η Αρετή στάθηκαν μπροστά στους κριτές για την τελική απόφαση. Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση. «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου και ζήτησε να συνεχίσει άλλος, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια, ψήφισε για αποχώρηση την Αρετή.

Ο… κλήρος έπεσε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Ιωάννας, ζήτησε από την παραγωγή να παραμείνουν και τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν δεκτό το αίτημα του κι έτσι παρέμειναν και τα δύο κορίτσια στο My Style Rocks.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαχαχαχαχαχα πιο στημένο πεθαίνεις και μετά απορούν γιατί δεν τους βλέπουν. Εντωμεταξυ πόσο γελοίοι φαίνονται ενώ έχει βγει είδηση ότι παρενέβη η παραγωγή για να γίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !