Σκέψεις να αναλάβει η Έλενα Ακρίτα σειρά στο Mega...

 Συζητήσεις γίνονται στο Mega για το ποιες είναι οι σειρές που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν! 

Ο Πέτρος Μπούτος θέλει μια καινούργια καθημερινή σειρά διά χειρός Έλενας Ακρίτα. Και φαινομενικά θα ήταν κάτι εύκολο καθώς ως γνωστόν η δημοσιογράφος αρθογραφεί στην εφημερίδα «Τα Νέα» που ανήκει στον όμιλο της Alter Ego μαζί με το Mega. Η Έλενα Ακρίτα μετά το τέλος των «Μυστικών» είχε πει πως δεν ήθελε να ασχοληθεί και πάλι με την τηλεόραση. 
 
Είχε κουραστεί με το καθημερινό. Αυτός ήταν και ο λόγος που πέρσι δεν συμμετείχε καθόλου στη δημιουργία του «Πρίγκιπα της Φωτιάς» στο Open που έγραψε ο σύζυγός της Γιώργος Κυρίτσης. Βέβαια οι φήμες που η ίδια διέψευσε την ήθελαν να βρίσκεται εκείνη πίσω από τη συγκεκριμένη σειρά.

Τώρα λοιπόν στο Mega θέλουν μια καινούργια της σειρά που θα τονώσει και την τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων από τη νέα σεζόν. Ακόμη όμως δεν έχει γίνει μαθαίνω προσέγγιση. Κάτι που όμως θα γίνει μετά το Πάσχα. Θα δούμε αν η δημοσιογράφος έχει την διάθεση να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα με καθημερινή σειρά.


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με ήρωες την κοινότητα λοατκι και τους πρόσφυγες. Όξω ωωωωω
Ο χρήστης CakeNet είπε…
Μέσα στην φρεσκάδα και το καινούργιο πρόγραμμα του νέου Mega!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Να ξέρω να μην δω ούτε δευτερόλεπτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα βγάλει σειρά για τον έρωτα του Χασάν από τη Καμπούλ και της Μαρίας από τις Καστανιές που ερωτεύτηκαν με ένα βλέμμα ανάμεσα στο συρματόπλεγμα του Έβρου που τους χωρίζει. Ο κακός που θέλει να τους χωρίσει είναι ο αδερφός της Μαρίας που είναι 20χρόνος φαντάρος και στέλνει πίσω κάθε φορά τον Χασάν όταν καταφέρνει να περνάει το συρματόπλεγμα. Τη παραγωγή της σειράς θα την αναλάβει ο Ατσούν ως κολλητός του Ερντογάν.
Ο χρήστης Billenios είπε…
Ξερνάω λίγο με τα παραπάνω σχόλια... Μπλιάρχ...

Από την άλλη ας ψάξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα κανάλια για νέα πρόσωπα στη συγγραφή σεναρίων. Φτάνει με τους ίδιους και τους ίδιους.

Αν και δεν νομίζω και η Ακρίτα να έχει καμία κάψα να επιστρέψει με σενάριο της στην tv.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι δεν εχει καψα γιατι οτι και να κάνει θα πατωσει