Όλο το παρασκήνιο από το πρώτο live του "Just the 2 of us"

Χρήστος Παναγούλης
0

Τα στούντιο Κάππα χθες ζούσαν υπο τους ρυθμούς του νέου σόου του Όπεν που κάνει πρεμιέρα υπο το φάντασμα του Κοροναιού να πλανάται παντού. Χωρίς κοινό στο πλατό που αποφασίστηκε από την διοίκηση του καναλιού την τελευταία στιγμή όλα άρχισαν με την προετοιμασία των παιχτών από τις 14.00 το μεσημέρι. Όλα τα ζευγάρια πήραν θέση στο μακιγιάζ , ετοιμάστηκαν , φωτογραφήθηκαν , έκαναν τα αναγκαία γυρίσματα , τις τελικές πρόβες ήχου και λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα δόθηκε το πράσινο φως για την εγγραφή. Η κριτική επιτροπή είχε πραγματικά πολύ καλή διάθεση.

Το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή ακριβώς απέναντί από αυτό του Mr Travel που δε σταμάτησε να κάνει μίνι συσκέψεις με τον Νίκο Κάλη και την Έλενα Κατραβά. Άγχος δημιουργικό , νεύρα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και ένας κοινός στόχος με πνεύμα δυναμικής , νίκης και ενός άρτιου αποτελέσματος. Όλο το Open όσο αφορά τα στελέχη του προγραμματος και των δημοσίων σχέσεων ήταν εκεί... Η Βίκυ Σταυροπούλου κυκλοφορούσε εντός και εκτός καμαρινιού και έκανε τον χαβαλέ της, το ίδιο και ο Σταμάτης Φασουλής που έχει ζήσει την εμπειρία και με το Familiar.

O Nίκος Κοκλώνης δε σήκωσε μύγα στο σπαθί του. Μάλιστα η μικρή καθυστέρηση με τις θέσεις των παιχτών αλλά κάποια χορευτικά που γινόντουσαν και καθυστέρησαν το γύρισμα έφερε τους συνεργάτες του ( σκηνοθέτη - παραγωγή - Floort Manager ) στο καμαρίνι του μιας και ήταν ο πρώτος που είχε ετοιμαστεί και είχε κάνει πρόβα τα πάντα. Επαγγελματίας 101%. Η Βίκυ Κάβουρα έλαμπε και η εμφάνισή της καυτή στα παρασκήνια του σόου. Αλλά στις πρεμιέρες όλα είναι έτσι πάντα. Οργασμός δουλειας.. Το ζευγάρι που έκανε θραύση  ήταν αυτό του Τρύφωνα με την Χαρά Βέρρα. Επίσης άλλα δύο ζευγάρια θα συζητηθούν , ένα θα προβληματίσει και ένα θα σας εκπλήξει σε βαθμό που δε το περιμένετε... Είχαμε και αυστηρή κριτική και μαναφούκι που λέει ο Θέμης Μάλλης. Έχει ψωμί το πρώτο επεισόδιο που θα δούμε το Σάββατο το βράδυ και θα έχει διάρκεια περίπου 4,5 ώρες...  Tα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μετά τη 01.00 τα ξημερώματα.


Πηγή: newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !