"J2US": Ποιες είναι οι προσδοκίες του καναλιού για την τηλεθέαση;

Χρήστος Παναγούλης
5

Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα το “Just the 2 of us” στο Open, με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης. Το μουσικό show αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του καναλιού στον τομέα της ψυχαγωγίας, αφού δεν είναι τυχαίο ότι οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα. Ποιες είναι όμως οι προσδοκίες στο σταθμό για το φιλόδοξο αυτό project; Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο περιοδικό «Τηλέραμα», θα θεωρηθεί επιτυχία αν το show καταφέρει να περάσει το κατώφλι του 12%.  Όπως μάλιστα δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής, λαμβάνοντας υπόψιν τον μέσο όρο του σταθμού αλλά και το μονοψήφιο lead in που θα λαμβάνει, «αν ξεπεράσω το 12-15% θα ανοίξω σαμπάνιες».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τοσα λεφτα ωφειλει να κανει πανω απο 20.δεν εχει καμμια δικαιολογια ο κοκλωνης.ας τα αφησει αυτα.ο παπαδοπουλος ειναι κολλημενος στο 14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει μηδενικο ανταγωνισμο, ο παπαδοπουλος κανει 15 του μενει αλλο 85. Το 12 ειναι απολυτη αποτυχια με τοσα λεφτα που εχει δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερει προφανως οτι δεν θα τα παει καλα κυριως λογω του ιδιου και γιαυτο τα λεει. Δεν μπορεις να εχεις ριξει τοσα λεφτα, να εχεις βαλει δυνατα ονοματα κριτικη επιτροπη και αρκετα δυνατα ως παικτες, και να λες εγω στοχευω στο 12%. ειδικα οταν τα σαββατα ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μικρος, με μονο το στην υγεια μας που νομιζω θα προβληθει σε επαναληψη και σε καθε περιπτωση δεν τα παει πολυ καλα στο νεανικο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφείλει σε ποιόν ακριβώς 6.15; Σε σένα ή σε μένα; Λίγη σοβαρότητα. Αν αυτός δεν έχει πρόβλημα αν δεν κάνει 20, αν το κανάλι δεν έχει πρόβλημα αν δεν κάνει 20, εσύ και άλλοι 2 εδώ μέσα γιατί ακριβώς να έχετε πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !