Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Υ.F.S.F»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Λίγες ώρες πριν την προβολή του σημερινού επεισοδίου του «Your face sounds familiar», η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερο μήνυμα. 

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν, μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’ λεγε. Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια, χωρίς κοινό, χωρίς το πολύτιμο κοινό. Πιστεύω πως τα καταφέραμε. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας, γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς. Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar”, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ... Οι συνεργάτες, οι πρόβες, τα τραγούδια μας, το κέφι μας, η ασταμάτητη χαρά μας... Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά “Your Face Sounds Familiar” κι εγώ να τρελαίνομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι! Εις το επανιδείν... Σας ευχαριστώ όλους πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ρε η γλυκούλα πόσο χαιρεται για όλο αυτό που της συμβαίνει σα μικρό παιδάκι κάνει. Μαρεσει πολύ και σαν παρουσιάστρια και σαν άνθρωπος. Τυχεροί είναι που φέτος ήταν μπροστά σε γυρίσματα θα είχε σταματήσει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε κοπελια,δεν σε πηραν και στο μετωπο.Εν τω μεταξυ η μόνη που χαιρεται τόσο πολύ με το yfsf ειναι η Μπεκατωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !