Ποιοι θα καθίσουν στον καναπέ του Dot;

Χρήστος Παναγούλης
0

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου, Μένουμε Σπίτι και βλέπουμε DOT με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε μία διαφορετική εκπομπή με ενημερωτικά θέματα για τον κορωνοϊό, αλλά και χρηστικά θέματα για να περάσουν οι ώρες στο σπίτι.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, συζητάμε για την επικαιρότητα με τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια του Μεσημβρινού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ εξηγεί πώς είναι να εργάζεσαι τις ημέρες της πανδημίας και μιλάει για το έργο του συζύγου της Παναγιώτη Αρκουμανέα, που είναι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Ακόμη: Η παιδοψυχολόγος Γιούλα Λάμπρου, μας λέει πώς μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά το θέμα του κορωνοϊού. Η βιοχημικός και ερευνήτρια της Ακαδημίας Αθηνών Ζωή Κούρνια, εξηγεί τι ακριβώς κάνει στο σώμα μας ο συγκεκριμένος ιός.

Η mother blogger Έλενα Μητρόπαπα δείχνει έξυπνες ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας με τα παιδιά στο σπίτι. Η Γωγώ Δελογιάννη μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει μια θρεπτική σούπα με παντζάρι, καρότο και τζίντζερ.

Μαθαίνουμε τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράζουμε από το super market τις ημέρες που θα μείνουμε σπίτι και ποια προϊόντα έχουμε πραγματικά ανάγκη. Ακόμη, home entertainment: όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε από το σαλόνι μας για να περνάει ευχάριστα η μέρα στο σπίτι.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, η Βούλα Πατουλίδου δίνει μαθήματα ζωής. Η χρυσή ολυμπιονίκης μιλάει για τη ζωή της στα γήπεδα, τους θρυλικούς της αγώνες, το μετάλλιο που της άλλαξε τη ζωή και την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

Ακόμη: Συζητάμε με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και την life coach Μάρεα Λαουτάρη τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην ψυχολογία μας και την κοινωνική μας ζωή. O σύμβουλος επαγγελματικής ανάπτυξης Δημήτρης Τσέλιος δίνει έξυπνα tips για να παραμείνουμε παραγωγικοί και δημιουργικοί, δουλεύοντας από το σπίτι. Φτιάχνουμε εύκολα γλυκά στην κουζίνα μας, μαζί με τα παιδιά.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει το πιο γευστικό κοτόπουλο με ρύζι και αμύγδαλο. Παίρνουμε δύναμη από τη Βάσω Μανοπούλου, μία νηπιαγωγό που γεννήθηκε με αναπηρία και ζει με τεχνητό μέλος. Ομορφιά και στο σπίτι! Ετοιμάζουμε 3 μάσκες ενυδάτωσης με υλικά που έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !