Χάρης Ρώμας: Πώς σχολιάζει τα σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση του "Καφέ";

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο περιοδικό «YOU» και την Κατερίνα Μπούσιου παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, όπου αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και στα νούμερα τηλεθέασης, δίνοντας την δική του απάντηση στο γεγονός ότι το αγαπημένο σίριαλ δεν κατάφερε να "κερδίσει" το μεγαθήριο του Star που ακούει στο όνομα MasterChef.

Μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση, με τι χαίρεστε περισσότερο; Να σας πει ο κόσμος μια καλή κουβέντα στον δρόμο ή να παραμένουν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης;

Το καλύτερο είναι ο συνδυασμός και των δυο. Είναι ανθρώπινο να θέλεις να αρέσεις ειδικά όταν κάνεις μια δουλειά που εκτίθεσαι για να αρέσεις. Αλλά ο άκρατος εγωισμός ανήκει στο απώτερο παρελθόν. Όταν κατάλαβα πια ότι μπορώ να αντλώ δύναμη και από την ατόφια αληθινή αγάπη, άλλαξα ως άνθρωπος. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι η επιτυχία η μόνη σταθερά μου, το μόνο ζητούμενο. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησε να υπάρχει και ο ανταγωνιστικός μου εαυτός. Άλλωστε οι μεγάλες τηλεθεάσεις σίγουρα σου λύνουν τα χέρια σε πολλά πράγματα, μπορείς να έχεις στη δουλειά σου περισσότερες επιλογές, σε ακούνε οι εργοδότες σου με μεγαλύτερη προσοχή. Είμαι περήφανος γιατί κρατάω την σημαία της μυθοπλασίας, του είδους που αγαπώ και το κάνω αυτό πολλά χρόνια.

Αγαπώ την ουσία της δουλειάς μου και βλέπω ότι πετυχαίνουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα, αρνούμαι να μιζεριάσω επειδή ένα ριάλιτι μπορεί να πηγαίνει καλύτερα. Μπράβο τους που πηγαίνει καλά, αλλά εγώ κάνω ένα προϊόν πολύ πιο διαχρονικό και είμαι πολύ ευτυχής γι’ αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !