Συνεχίζει και του χρόνου...

Χρήστος Παναγούλης
8

Παρά τις φήμες που ήθελαν την κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για έναν ακόμη κύκλο. Σύμφωνα με το «TV Έθνος», το καθημερινό σίριαλ του σταθμού θα συνεχίσει για πέμπτη σεζόν αφού μαζί με την «Μουρμούρα» θεωρούνται τα δύο πιο επιτυχημένα προγράμματα μυθοπλασίας στο κανάλι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι τα φετινά νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά πεσμένα ενώ και αρκετοί από τους συντελεστές της σειράς έχουν δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν να συνεχιστεί, καθώς το σενάριο τραβιέται πλέον από τα «μαλλιά».

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι δικαιολογημένη η απόφαση, γιατί όλα σχεδόν τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού έχουν καταρρεύσει.Και υπάρχει και η ιστορία με το σόι σου που το σταμάτησαν για να μην κουράσει και το σήριαλ-αντικαταστατης δεν κάνει ούτε τη μέση τηλεθέαση. Φαίνεται δηλαδή να μη θέλουν να επαναλάβουν το λάθος που έκαναν πέρυσι.
    Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω τι άλλο έχει να δώσει αυτή η σειρά. Ίσως ποντάρουν στο ότι εκείνη την ώρα όλα τα άλλα κανάλια έχουν ειδήσεις. Εκτός αυτού είναι δύσκολο καθημερινή κωμική σειρά να πάει καλά.Απο όσο θυμάμαι μόνο το έλα στη θέση μου και παλαιότερα οι βασιλιάδες έχουν πάει καλά. Άρα γιατί να ρισκάρει ο Άλφα να βάλει μια καινούρια καθημερινή κωμωδία εκείνη την ώρα;
    Υπάρχει και η επιλογή της δραματικής σειράς βέβαια,μιας και το κανάλι δεν έχει σκοπό να βάλει καθημερινό στην prime time (αν όντως τα ριάλιτι καταλάβουν 10 ωρες,μόνο το 9-10 μένει κενό με μουρμούρα και πιθανόν άλλη μια κωμωδία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια σειρα. Καλα κανουν και συνεχιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν και η σειρα δεν εχει να δωσει απολυτως τίποτα άλλο, είναι κατανοητή η απόφαση τους να τη συνεχίσουν.
    αυτό βέβαια μπορεί να το εκμεταλευθεί ένα αντίπαλο κανάλι που δεν έχει ειδήσεις εκίνη την ώρα και να βάλει κάτι άλλο φρέσκο απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν σειρα οπως και καποιοι ηθοποιοι εχουν πει(κάποιοι μαλιστα εχουν αποχωρησει ηδη)δεν εχει να δωσει κάτι,ειναι η ωρα που παιζεται όμως που μπορει να πετυχει κοινό,οπότε εχει αυτη τη σιγουρια πχ κάποιος που δεν υα δει ειδησεις θα μπορουσε να το δει.Αλλά και πάλι δεν ειναι βεβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ναι επιτέλους βγήκε απόφαση,προσωπικά είμαι φαν της συγκεκριμένης σειράς να πούμε εδώ ότι αν εξαιρέσεις την ιστορία με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι η σειρά δεν έχει κουράσει καθόλου και μάλιστα ένα από τα δυνατά της στοιχεία είναι πως οι κακοί της κάθε χρόνο ανανεώνονται πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα οι ιστορίες της να κλείνουν πριν προλάβουν να κουράσουν η κάποια πτώση που έχει φέτος οφείλεται κυρίως στο ότι πέρυσι οι ιστορίες έκλεισαν με happy end και για φέτος άνοιξαν νέες που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν,αλλά και το ότι το κανάλι βουλιάζει στα μονοψήφια....προσωπικά οι φετινές ιστορίες μου αρέσουν πολύ γιατί ακόμα και οι...κακοί της υπόθεσης στην ουσία δεν είναι κακοί και έχουν πολύ ανθρώπινες πλευρές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατανοώ την απόφαση και δικαιολογώ τον ALPHA για την επιλογή. Συνεχίζω, όμως, να πιστεύω οτι μια νέα σειρά θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρότερο όπλο στην ζώνη των 20:00. Η επιλογή ενός φρέσκου σεναρίου με καλούς ηθοποιούς και δυνατή πλοκή θα μπορούσε κάλλιστα να χτίσει κοινό. Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν, μάλιστα, την νέα σειρά στα τέλη Αυγούστου για να εξασφαλίσει κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή την άλλη σειρά που λέγανε να βάλουν στη θέση αυτής πάει την παρατάνε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πανε καλα...Ποσο πια να το τραβηξουν αυτο το ρημαδι το σεναριο?Περιμενουν να κανει μονοψηφια για να καταλαβουν οτι η σειρα κουρασε και δεν εχει κατι αλλο να δωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !