Ναταλία Γερμανού:«Το εάν θα είμαστε εδώ το ερχόμενο Σάββατο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την διακριτική ευχέρεια του καναλιού»


H Ναταλία Γερμανού θέλησε στη σημερινή της εκπομπή   να κλείσει με έναν ξεχωριστό τρόπο το “Καλύτερα δε γίνεται” με αφορμή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του κορονοϊού.

“Λοιπόν, ακούστε τώρα” ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού τον επίλογο της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Να είστε καλά. Να προσέχετε τους πολύτιμους εαυτούς σας. Να μείνετε στα σπίτια σας. Δηλαδή πως να το πούμε πιο ευγενικά… Παλουκωθείτε μέσα! Εντάξει; Σταματήστε να βγαίνετε έξω! Προστατέψτε και τους εαυτούς σας και τους γύρω σας”.

“Το εάν θα είμαστε εδώ το ερχόμενο Σάββατο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την διακριτική ευχέρεια του καναλιού. Δεν είναι δικό μας θέμα, εντάξει; Είμαστε υπάλληλοι σε ένα κανάλι. Ότι μας πει το κανάλι θα κάνουμε. Αυτό αποφασίζει. Να είστε καλά, να προσέχετε, υγεία σε όλους και περαστικά σε όσους είναι ασθενείς” πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού στο κλείσιμο της ζωντανής εκπομπής του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια