ΣΚΑΪ: Συνάντηση Μουτσινά με Κουτσαφτάκη και Γραφείο Τύπου - Τι θα γίνει

2

Τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου και η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι είναι θετική στον Κοροναιό έχει κάνει πολλά άτομα του χώρου να σκέφονται το χειρότερο ενδεχόμενο μιας και ο κύκλος είναι πολύ μικρός και τα άτομα που μπαινοβγαίνουν στα πλατό σχεδόν τα ίδια... Μαθαίνω ότι υπάρχει εισήγηση να μην βγει ο Νίκος Μουτσινάς απο αύριο και σήμερα θα έχει συζήτηση με την Κυρία Κουτσαφτάκη και τις Δημόσιες Σχέσεις του καναλιού που θα αιτιολογήσει το σκεπτικό του.

Στην ίδια λογική και κοινή γραμμή είναι η ομάδα του... Οι εξελίξεις τόσο στον ΣΚΑΙ όσο και στα υπόλοιπα κανάλια θα είναι άμεσες έχω την εντύπωση...

Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν εχουμε να δουμε και λιγο Μουτσινα, πως θα περασει η ωρα; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι έχουν Netflix και άλλα συνδρομητικά κανάλια έχουν αρκετές επιλογές. Μετά υπάρχουν τα βιβλία, τα παιχνίδια στο διαδίκτυο, το Youtube που και αυτό προσφέρει πράγματα, τα θέατρα επίσης διαδικτυακά προσφέρουν παλαιότερες παραστάσεις, τα webtv των καναλιών προσφέρουν παλαιότερες σειρές υπάρχουν επιλογές. Δεν γίνεται κάτι άλλο τώρα. Είναι κατανοητή ή η ανησυχία του Μουτσινά και η άρνηση και εκείνου και της ομάδας του να μην θέλουν να βγουν από τη στιγμή μάλιστα που επαφή της Σκορδά δούλευε και μαζί τους. Αν πειθαρχήσουμε όλοι ελπίζω μετά από λίγο καιρό τα νέα είναι καλά όπως δείχνουν να είναι στην Κίνα απ'όπου και ξεκίνησε όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !