Και ο κορονοϊός «παγώνει» το σόου του Σεφερλή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Σε θρίλερ εξελίσσεται το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή...

Ενώ αρχικά ο ΑΝΤ1 είχε ανακοινώσει πως κάτι ετοίμαζε μαζί του τελικά ο ΣΚΑΪ… τον έκλεψε στη στροφή ετοιμάζοντας όπως υποστήριζαν ένα μεγάλο και ανατρεπτικό show. Τελικά όμως η… ανατροπή όπως φαίνεται είναι ότι το παγώνουν για next year… και βλέπουμε…!
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια δεν πρόκειται για «ανατροπή» αφού ο ΣΚΑΪ άλλο πρόγραμμα ετοίμαζε για τη φετινή σεζόν… και άλλο βγάζει… αφού δεν του βγαίνει…!

Όσον αφορά όμως το show με τον Σεφερλή φαίνεται ότι οι αιτίες του «παγώματος» είναι πολλές, καθώς οι αλλαγές που θέλει να κάνει στο project που του πρότεινε η τούρκικη εταιρεία Acun Medya είναι πολλές και ανεβάζουν πολύ το κόστος παραγωγής. Ένας ακόμα λόγος που φαίνεται ότι οδηγεί στο πάγωμα είναι ότι για το γύρισμα απαιτείται πολυάριθμο κοινό, κάτι που λόγω του κορονοϊού θεωρείται επικίνδυνο.

Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα θεωρείται πως τελικά το show με τον Μάρκο Σεφερλή δεν θα βγει αυτή τη σεζόν. Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να βγάλουν έστω και τρία με τέσσερα επεισόδια ώστε να τον… δεσμεύσουν πριν τον δουν σε άλλη τηλεοπτική στέγη…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συνήθης τακτική του ΣΚΑΙ. Τα ίδια έκανε και με το voice , τα ίδια έκανε και με το my style rocks, τα ίδια κάνει και με τον Σεφερλή. Τα ίδια φυσικά έκανε αντιγράφοντας τους και το open με το just the 2 of us...
    Δεν είμαστε μωρά να μην καταλαβαίνουμε τι παίζει... Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσικος σεφερλης..και εβαζε χερι σε οσους αμφισβητουσαν την υπαρξη της νεας εκπομπη.ετρεχε να φωτογραφηθει με τον τουρκο.τωρα...πανε οι φωτογραφιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !