Έκκληση Βερύκιου στους ηλικιωμένους – “Άκλαυτοι θα πάνε”

Χρήστος Παναγούλης
0

Έκκληση στους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι λόγω κορονοϊού έκανε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν συνεχίσουν να κυκλοφορούν έξω σαν να μη συμβαίνει τίποτα “άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”.

“Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κάτσουμε φρόνιμα και κυρίως τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετ που τα έχουν μετατρέψει οι ηλικιωμένοι σε λούνα παρκ, σε ΚΑΠΗ, πρέπει να σταματήσει. Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνιθο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Τους το είπε χθες με τον πιο δραματικό τρόπο. Στην Ιταλία τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν φέρετρα. Τι άλλο να τους πει; Κι αν πεθάνουν, άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, γιατί κανείς δεν θα τους συνοδέψει στην κηδεία. Πλέον, οι κηδείες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Άκλαυτοι θα πάνε!”, είπε ο Δήμος Βερύκιος.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !